Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

«Μάχη» σε όλα τα επίπεδα!!

«Μάχη» σε όλα τα επίπεδα!
Δευτέρα στις 8:00 οι «πράσινοι» συγκεντρώνονται στην Παιανία, κάνουν εργομετρικές και από το απόγευμα ρίχνονται στην… μάχη της επόμενης σεζόν με την πρώτη προπόνηση.

Την ίδια ώρα οι διοικούντες δίνουν αγώνα για νέες μεταγραφές ώστε να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες μέχρι τις 9 Ιουλίου που το «τριφύλλι» αναχωρεί για Αυστρία, ενώ αύριο «ανοίγει» τις πόρτες του στα μέλη και η Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Οι μέρες ξεκούρασης ολοκληρώθηκαν για τους περισσότερους από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αφού την Δευτέρα το πρωί μπαίνουν στην σεζόν 2012-2013. Αν και το πρώτο ραντεβού στις 8:00 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, θα έχει αρκετές απουσίες.

Αφού ο Βίκτορ Βιτόλο έχει μία μέρα άδεια παραπάνω και θα προπονηθεί για πρώτη φορά την Τρίτη. Οι Χάρης Μαυρίας, Στέφανος Καπίνο, Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, Νίκος Μαρινάκης και Σπύρος Φουρλάνος βρίσκονται με την Εθνική Νέων στο Ταλίν για το Euro U-19. Οι Κώστας Κατσουράνης, που δεσμεύεται με ένα χρόνο ακόμη συμβολαίο έχει παραπάνω άδεια λόγω της συμμετοχής του με την Εθνική ομάδα στο Euro και φυσικά, δεν έχει αποφασίσει εάν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό με τις μειωμένες αποδοχές που του προτάθηκαν.

Άδεια λόγω Euro, έχει και ο Γιώργος Καραγκούνης του οποίου το συμβόλαιο έληξε αλλά βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, όπως και Σπυρόπουλος, Σαριέγκι. Αυτοί οι δέκα θα λείπουν κι αυτοί που θα βρίσκονται στην Παιανία, είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Κοτσόλης, Αλέξανδρος Ταμπάκης.

Αμυντικοί: Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Στέργος Μαρίνος, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Λουκάς Βύντρα, Γιώργος Ιωαννίδης, Μαρσέλο Κάσας, Διαμαντής Χουχούμης.

Μέσοι: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Τάσος Λαγός, Νίκος Κουσίδης.

Επιθετικοί: Χοσέ Τοτσέ, Αντώνης Πετρόπουλος, Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Εν των μεταξύ, από την Δευτέρα 2/8, η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" ανοίγει τις πόρτες της στον κόσμο της ομάδας που θέλει να γίνει μέλος και να βοηθήσει το εγχείρημα του Αλαφούζου. Ο οποίος, μέσω του twitter κατηγόρησε τον Real FM για… στημένη συνέντευξη, διότι βγήκε στον αέρα του ένας γιατρός, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο Λέτο θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ακόμη 17 μήνες, την ώρα που από τον Παναθηναϊκό λέγεται πως ο Αργεντινός θα επανέλθει σε 8 μήνες! Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού αντέδρασε και κατόπιν υπήρξαν… επιθέσεις του ένός στον άλλο με χαρακτηρισμούς.

Διαβάστε τον… πόλεμο τιτιβισμάτων μεταξύ Νίκου Χατζηνικολάου και Γιάννη Αλαφούζου.

Αλαφούζος: «οι Ολυμπιακοί πανηγυρίζουν με προπαγάνδα του ΡΕΑΛ ! Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Ντροπή κ Χατζινικολαου ! Τουλάχιστον με την υγεία...»

Χατζηνικολάου: «Ο κ.Γ.Αλαφούζος μπέρδεψε τη Realnews με αθλητική εφημερίδα,η οποία και φιλοξενεί το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται.Να είναι πιό προσεκτικός»

Χατζηνικολάου: «Αυτη την εβδομάδα η Realnews δεν γράφει τίποτε για τον Λέτο.Την προηγούμενη είχαμε δηλώσεις του και γράφαμε ότι λέει ο κ.Αλαφουζος σήμερα.... Οι δηλώσεις του γιατρού είναι στην εφημερίδα Ντερμπυ,φιλική προς τον ΠΑΟ».

Αλαφούζος: «ο real fm ξεκίνησε αυτο το αντιπαναθηναικο πάρτι χθες το απόγευμα !» και συνέχισε «ένας γιατρός που δεν τα σέβεται μπορει και να παραπληροφορεί ! Το ίδιο ο σταθμός που διαδίδει τις αθλιότητες!»

Χατζηνικολάου: «Ντροπή!Είστε εμπαθης!Η πρωτιά του Real πονεσε φαίνεται!».

Αλαφούζος: «χα χα».

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ένας φίλος του Παναθηναϊκού που έγραψε στον γνωστό δημοσιογράφο: "Κύριε Νίκο εμπαθής εμπρηστικός και αντιπαναθηναικός νομίζω ότι είστε εσείς...".

Χατζηνικολάου: Καθολου. Δεν είμαι αντί-τίποτε.

Αλαφούζος: Απλώς αντι Παναθηναϊκός!

Χατζηνικολάου: Η Real τοποθετήθηκε εξ αρχής θετικά απέναντι στην πρωτοβουλία του για τον ΠΑΟ. Η αξιοποίηση της όμως για να ενισχύσει επιχειρηματικά συμφέροντα του και να επιτεθεί σε ανταγωνιστές του είναι απαράδεκτη.

Αλαφούζος: Είπαμε: Δεν ανταγωνιζόμαστε το συγκρότημα Κουρή ούτε Real, ούτε Αυριανή, ούτε Κόντρα tv !!!!

Χατζηνικολάου: Διάβασε τη Realsports της περασμένης Κυριακής και θα δεις πόσο άδικος και εμπαθής είσαι. Δεν θα επανέλθω. Τέλος. Λυπάμαι πολύ για την απρόκλητη επίθεση σου.

Αλαφούζος: σε έναν άλλο κόσμο με αρχές κύριε Χατζινικολαου , υπάρχει το ιατρικό απόρρητο προσωπικά δεδομενα κλπ......

Χατζηνικολάου: Ντροπή! Δίνεις γραμμή στους φανατικούς; Απαράδεκτο!

Αλαφούζος: είναι όμως ντροπή η παραπληροφόρηση σε σχέση με τον Λέτο!


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: