Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Αλτομπέλι : «Ισάξιος με Μέσι και Ρονάλντο»

Αλτομπέλι : «Ισάξιος με Μέσι και Ρονάλντο»
Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει όλα τα εχέγγυα να γίνει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, σύμφωνα με τον Αλεσάντρο Αλτομπέλι. Ο παλαίμαχος άσος της Ίντερ και της Γιουβέντους υποστήριξε ότι ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Μέσι και του Ρονάλντο.

«Γνωρίζω τον Μάριο από τότε που αγωνιζόταν στην ομάδα νέων της Λουμετζάνε και τον είχα ξεχωρίσει από τότε. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και αν προσέξει λίγο τη συμπεριφορά του μπορεί να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Η Ισπανία το ξέρει καλά αυτό.

Πολλοί ήταν σίγουροι ότι ο Μπαλοτέλι θα δημιουργούσε πρόβλημα στα αποδυτήρια της εθνικής ακόμη και λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης
», σημείωσε ο 57χρονος Ιταλός και συνέχισε:

«Το μόνο πρόβλημα που βλέπω ότι έχει προξενήσει ο Μάριο είναι στις αντίπαλες άμυνες. Έχει την ποιότητα να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και να φτάσει στο σημείο να είναι ισάξιος με τον Μέσι και τον Ρονάλντο».

Σχολιάζοντας ο Αλτομπέλι τον τελικό του Euro 2012 μεταξύ της Ισπανίας και της Ιταλίας θεωρεί ότι ο Μπαλοτέλι μπορεί να αποβεί καθοριστικός στην εξέλιξη του αγώνα και δεν έχει ενθουσιαστεί με την απόδοση των Ιβήρων στο τουρνουά:

«Βλέποντας και τις δύο ομάδες μέχρι τώρα στη διοργάνωση πιστεύω ότι η Ιταλία έχει καλές πιθανότητες να τα καταφέρει και θα πόνταρα ένα ευρώ στο να πάρει τη νίκη στον τελικό.

Νομίζω ότι οι δύο ομάδες έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να κατακτήσουν το τρόπαιο. Έχω παρατηρήσει όμως ότι οι «ατζούρι» βελτιώνονται συνεχώς στη διάρκεια του τουρνουά, σε αντίθεση με τους Ισπανούς, που δεν το έχουν κάνει
».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: