Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Μίλαν για Ντέστρο!!

Μίλαν για Ντέστρο
Το ενδιαφέρον της Μίλαν για την απόκτηση του Ματία Ντέστρο από τη Σιένα επιβεβαίωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» αποκάλυψε ότι οι δευτεραθλητές Ιταλίας θα κινηθούν για την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

«Ο Τιάγκο Σίλβα θα μείνει στη Μίλαν και είναι πολύ πιθανό να φέρουμε και τον Ντέστρο στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι», τόνισε ο Γκαλιάνι.

Τα δικαιώματα του νεαρού στράικερ ανήκουν εξ αδιαιρέτου στη Σιένα και την Τζένοα, αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι είναι έτοιμος για το μεγάλο «βήμα» στην καριέρα του.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σιένα, Στέφανο Αντονέλι παραδέχεται ότι ο σύλλογος της Τοσκάνης δε θα καταφέρει να κρατήσει στη σύνθεση του τον Ντέστρο:

«Η Μίλαν είναι ένας μεγάλος σύλλογος, επομένως το ενδιαφέρον της δεν είναι έκπληξη. Θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αν κρατήσουμε τον Ντέστρο, διότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα μας, αλλά θα είναι δύσκολο».

Ο διεθνής με την εθνική Ιταλίας κάτω των 21, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πέτυχε 12 γκολ σε 30 αγώνες στο πρωτάθλημα. Μάλιστα ο Τσέζαρε Πραντέλι τον είχε πάρει στην προεπιλογή της «σκουάντρα ατζούρα» για το φετινό Euro, αλλά κόπηκε από την τελική 23άδα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: