Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Τσιρίλο: «Κέρδισα εμπειρίες στον ΠΑΟΚ»

Τσιρίλο: «Κέρδισα εμπειρίες στον ΠΑΟΚ»
Τα καλύτερα κρατά από την τριετή θητεία του στον ΠΑΟΚ ο Μπρούνο Τσίριλο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε ιταλικά Μέσα. Ο Ιταλός στόπερ τόνισε πως στον «Δικέφαλο του Βορρά» απέκτησε εμπειρίες, αγωνίστηκε και στο Europa League και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην προηγούμενη ομάδα του τη Ρετζίνα.

Για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ:
«Έχω θετικές σκέψεις. Πάντα παλεύαμε για τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, βγαίνοντας κάθε σεζόν στα play off. Απέκτησα πολλές εμπειρίες. Είχα τη χαρά και την τιμή να αγωνιστώ ξανά στο Europa League, μία ιδιαίτερη διοργάνωση».

Για το μέλλον του, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ έχει λήξει:
«Θέλω να συνεχίζω να αγωνίζομαι, είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Νιώθω καλά και σωματικά και πνευματικά και ακόμη έχω κίνητρα για αυτό. Ο εκπρόσωπός μου με κρατά ενήμερο για το ενδιαφέρον των ομάδων, αλλά ακόμη δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στη Ρετζίνα:
«Θα επέστρεφα με χαρά, η μισή καρδιά μου ανήκει στην ομάδα. Δεν αρνούμαι ότι έχουμε μιλήσει για την πιθανή επιστροφή μου. Έδωσα την εντύπωση στον πρόεδρο της ομάδας, ότι κάτι τέτοιο θα με ενδιέφερε. Ειλικρινά, όμως νομίζω ότι είναι δύσκολο, αλλά όπως και να έχει η σχέση μου με τη πόλη και τους φίλους της ομάδας παραμένει δυνατή».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: