Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Μοριέντες: «Πλήρης ομάδα η Ισπανία»

Μοριέντες: «Πλήρης ομάδα η Ισπανία»
Η εθνική Ισπανίας είναι μια πλήρης ομάδα σε όλες τις γραμμές που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες , σύμφωνα με τον Φερνάντο Μοριέντες. Ο Ισπανός παλαίμαχος επιθετικός υποστηρίζει εν όψει του τελικού του Euro 2012 με την Ιταλία ότι οι αναπληρωματικοί των «φούριας ρόχας» βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο ποιοτικά με τους θεωρητικά βασικούς και συνιστούν όλοι μαζί ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο.

«Αυτό που κάνει τη διαφορά για την Ισπανία είναι ότι οι αναπληρωματικοί σε αυτήν την ομάδα, είναι το ίδιο αποτελεσματικοί με τους πρώτους 11. Παίξανε στον τελικό του Euro 2008 χωρίς τον Νταβίντ Βίγια, τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και παρόλα αυτά κερδίσανε.

Αγωνίστηκαν στον τελικό του 2010 έχοντας τους Τόρες, Νάβας και Φάμπρεγας στον πάγκο, μπήκαν ως αλλαγή στην πορεία του αγώνα και έκαναν τη διαφορά
», τόνισε ο 36χρονος πρώην διεθνής και συνέχισε:

«Κόντρα στην Ολλανδία στον τελικό του Μουντιάλ, ο Νάβας όπως και ο Τόρες είχαν συμμετοχή στη φάση που απέφερε το γκολ και ο Φάμπρεγας έδωσε την ασίστ στον Ινιέστα να σκοράρει. Σε ποια άλλη ομάδα συμβαίνει αυτό;».

Υπενθυμίζεται ότι ο Φερνάντο Μοριέντες φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο το διάστημα 1998-2007 και σε 47 συμμετοχές σημείωσε 27 γκολ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: