Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Η δωδεκάδα της Εθνικής για το Προολυμπιακό!!

Οι Κώστας Σλούκας και Βασίλης Καββαδάς θα είναι οι δύο παίκτες που δεν θα αγωνιστούν στο Προολυμπιακό Τουρνουά, όπως ανακοίνωσε ο Ηλίας Ζούρος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει…
«Ο Ηλίας Ζούρος ανακοίνωσε πριν τη σημερινή προπόνηση τη δωδεκάδα της Εθνικής Ανδρών για το Προολυμπιακό Τουρνουά της Βενεζουέλας (2-8 Ιουλίου). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ενημέρωσε κατ΄ιδίαν τον Κώστα Σλούκα και τον Βασίλη Καββαδά πως δεν είναι στις τελικές επιλογές εξηγώντας τους την απόφασή του και ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους στην προετοιμασία. Οι δύο παίκτες θα αναχωρήσουν για την Ελλάδα, αλλά εφόσον η Εθνική εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, θα επανενταχθούν στις προπονήσεις.
Οι δώδεκα παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για το Προολυμπιακό Τουρνουά είναι οι εξής: Ζήσης, Σπανούλης, Καλάθης, Μάντζαρης, Βασιλειάδης, Μπράμος, Παπανικολάου, Καϊμακόγλου, Πρίντεζης, Φώτσης, Μπουρούσης και Μαυροειδής».
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, εν όψει της αυριανής πρεμιέρας απέναντι στην Ιορδανία (21:00 ώρα Ελλάδος) τόνισε: «Όλοι γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες που έχει μία πρεμιέρα σε κάθε διοργάνωση. Είχαμε κάποια προβλήματα, όπως με το μικρό χρόνο προετοιμασίας και τον τραυματισμό του Μάντζαρη που είναι πλέον καλύτερα, αλλά πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε όπως πρέπει την πορεία μας στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Η Ιορδανία είναι μία ομάδα που χρησιμοποιεί πολλές σύνθετες άμυνες και ζώνη για να χαλάσει το παιχνίδι των αντιπάλων της. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από τα πρώτα λεπτά για να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη».
Ο Αμερικανός προπονητής της Ιορδανίας, Ταμπ Μπάλντουιν, είπε με τη σειρά του: «Για μας είναι μεγάλη πρόκληση απλά και μόνο η παρουσία μας εδώ. Ξέρουμε πως δεν είμαστε φαβορί, αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Ξέρουμε τη δυναμική της ελληνικής ομάδας, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: