Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

«Πεινάει» ο Τσάβι!!

«Πεινάει» ο Τσάβι
Παρά τους τίτλους που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια, μόνο κορεσμένος δεν είναι ο Τσάβι. Ο μέσος της εθνικής Ισπανίας στη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό με την Ιταλία τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του είναι ακόμη «πεινασμένοι» για διακρίσεις.

«Αν μας έλεγαν πριν μερικά χρόνια ότι θα φτάναμε κοντά στο να νικήσουμε τρίτη σερί μεγάλη διοργάνωση δεν θα τον πιστεύαμε. Έχουμε κερδίσει πολλά και αύριο έχουμε μια ευκαιρία για ακόμη περισσότερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε κερδίσει το Μουντιάλ και το Euro τα, αλλά τώρα πρέπει να δείξουμε πως είμαστε ακόμη πεινασμένοι», δήλωσε ο Τσάβι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο στυλ παιχνιδιού των «φούριας ρόχας» και τις επικρίσεις που δέχονται:

«Εμείς δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο ταλέντο, παρά στο φυσικό παιχνίδι. Το απολαμβάνουμε εμείς, οι φίλαθλοι και όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Σε προσωπικό επίπεδο νιώθω πολύ τυχερός που έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Παίζεται πλέον περισσότερο με μυαλό και τεχνική, όπως παίζει ο Πίρλο, ενώ αν ήταν όπως παλιά που έπαιζαν περισσότερο ρόλο τα φυσικά προσόντα, θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για μένα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: