Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ο «Αναστό» και οι άλλοι!!

Ο «Αναστό» και οι άλλοι!
Το θέμα του προπονητή στον ΟΦΗ μόνο εύκολο δεν φαίνεται πως είναι.

Ο Σήφης Κορωνάκης μπορεί να «τελείωσε» από τον πάγκο της ομάδας τον Νίκο Αναστόπουλο, όμως ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως έχει μιλήσει με άτομα που θα συγκροτήσουν ψηφοδέλτιο για την Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουλίου, τα οποία του ζήτησαν να κάνει υπομονή μέχρι τότε.

Ωστόσο, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι για τον «Αναστό», καθώς άνθρωποι του Άρη φαίνεται πως τον έχουν προσεγγίσει, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία των «κιτρίνων» για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Από την πλευρά του ο Σήφης Κορωνάκης έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με Έλληνες και ξένους προπονητές. Ένας από αυτούς είναι ο Μύρων Σηφάκης.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής της ομάδας και εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να κάτσει για τρίτη φορά στον πάγκο του συλλόγου, καθώς τόσο τα οικονομικά όσο και τα διοικητικά προβλήματα που υπάρχουν στον ΟΦΗ είναι πολλά.

Έτσι, ο Σήφης Κορωνάκης στρέφεται σε άλλες επιλογές. Μία απ’ αυτές φαίνεται πως είναι εκείνη του Μαρτσέλο Ζουλέτα. Ο 48χρονος προπονητής είναι κοσμογυρισμένος, καθώς έχει εργαστεί σε ομάδες της Αργεντινής, του Ελ Σαλβαδόρ της Αϊτής, της Σαουδικής Αραβίας, της Αλβανίας, της Νικαράγουας, ενώ έχει περάσει και από τα μέρη μας για ένα φεγγάρι και συγκεκριμένα από τον Μακεδονικό την σεζόν 2007-08.

Επίσης, την Δευτέρα (2/7) θα περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ οι Αλέξης Περογαμβράκης, Αλέξανδρος Ταχματζίδης και Τάσος Τζιράκης, οι οποίοι θα επισημοποιήσουν την συνεργασία τους με την ομάδα του Ηρακλείου.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: