Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Από τον καύσωνα στους 13 βαθμούς!!

«Άλλος Θεός εδώ» είπαν τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού, μόλις το τσάρτερ που τους μετέφερε από την Αθήνα προσγειώθηκε στην Γλασκώβη. Και πως να μην το πουν άλλωστε από τη στιγμή που οι «πράσινοι» έφυγαν με καιρικές συνθήκες που παραπέμπουν σε καύσωνα και στην πόλη της Σκωτίας βρήκαν χειμώνα. Ναι καλά διαβάσατε, χειμώνα.
Από τον καύσωνα στους 13 βαθμούς!
Μπορεί η θερμοκρασία στην πρωτεύουσα της Ελλάδας να άγγιξε τους 40 βαθμούς το μεσημέρι της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 14:30 που αναχώρησαν οι «πράσινοι», αλλά στις 18:40 που προσγειώθηκαν στην Σκωτία, η πτώση του υδράργυρου μόνο ως θεαματική μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς το θερμόμετρο έδειχνε 13 βαθμούς.
Αξίζει να σημειωθεί πως την αποστολή του Παναθηναϊκού περίμεναν ουκ ολίγα τηλεοπτικά κανάλια στην αίθουσα αφίξεων, τα οποία έπεσαν όλα πάνω στον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος είναι γνωστός από την θητεία του στην Ρέιντζερς το 2004-2005.
Τους «πράσινους» πάντως περίμεναν και κάποιοι Έλληνες ομογενείς για να ζητήσουν λεπτομέρειες σχετικά με την αγορά εισιτηρίων. Οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού τους ενημέρωσαν πως θα υπάρχουν ακόμη και ανήμερα του αγώνα στο γήπεδο της Μάδεργουελ, με αποτέλεσμα να αρκεστούν σε κάποιες φωτογραφίες με τους παίκτες του «τριφυλλιού» και να αποχωρήσουν.
Το πρόγραμμα για την Κυριακή προβλέπει ξεκούραση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς έκαναν προπόνηση το πρωί στην Παιανία. Έτσι το επόμενο ραντεβού τους με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι στις 21:00 της Δευτέρας, μισή ώρα πριν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου.
Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: