Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Περιμένουν Παπάζογλου στον ΟΦΗ!!

Ο Σάκης Παπάζογλου δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη και ήδη είναι ενημερωμένος για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ μιας και έχει μιλήσει ήδη με το Νίκο Μαχλά. Και μπορεί ο τεχνικός του ΠΑΟΚ να τον συμπεριέλαβε στην λίστα του Γιουρόπα Λιγκ όμως ήταν κάτι απολύτως τυπικό μιας και δεν υπάρχει περίπτωση παραμονής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Περιμένουν Παπάζογλου στον ΟΦΗ
Μάλιστα, οι πληροφορίες από την συμπρωτεύουσα αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ βλέποντας το αδιέξοδο που υπάρχει και προκειμένου να δώσει λύση είναι «ανοιχτός»-και αυτό το έχει τονίσει στην πλευρά των ποδοσφαιριστών-να καλύψει ένα μέρος (στα λογικά πλαίσια) του συμβολαίου τους, επιπρόσθετα από τα χρήματα που θα πάρουν από τις ομάδες με τις οποίες θα συνεργαστούν.
Μια τέτοια εξέλιξη θα έστελνε κατευθείαν τον 24χρονο φορ στην «αγκαλιά» του ΟΦΗ μιας και θα προσέγγιζε ακόμα περισσότερο τα οικονομικά δεδομένα του. Όπως γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες, ο Παπάζογλου δεσμεύεται με συμβόλαιο ύψους 180.000 ευρώ και από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα του καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του, τότε ο ΟΦΗ δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να του καλύψει το υπόλοιπο.
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: