Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Τζόλε ή Stelios τελικά;

Στα 5 εκ. ευρώ κοστολογείται ο Βασίλης Τοροσίδης. Τόσα φαίνεται να έχει ζητήσει ο Ολυμπιακός από τη Ρόμα, όπως αναφέρουν και τα τελευταία ιταλικά δημοσιεύματα.
Τζόλε ή Stelios τελικά;
Το ποσό αυτό, όμως, είναι λίγο υπερβολικό. Για μην πούμε εκτός πραγματικότητας. Ίσως ένα χρόνο πριν ο Ολυμπιακός να μπορούσε να εξασφαλίσει τόσα πολλά χρήματα, αλλά τώρα είναι ψιλοχλωμό.

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε όλη την Ευρώπη και δεν υπάρχει ομάδα να δίνει τέτοιο "χαρτί" για Έλληνα παίκτη και δη αμυντικό.

Επίσης, μη ξεχνάμε ότι σε ένα χρόνο ο Τόρο μένει ελεύθερος, οπότε οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει υπομονή μέχρι τον Γενάρη για να συμφωνήσει μαζί του και να τον αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι τσάμπα, αν βέβαια δεν ανανεώσει στην ομάδα του Πειραιά.

Πάντως, όταν σε ένα χρόνο, με τα υπάρχοντα δεδομένα, ένας παίκτης μένει ελεύθερος, είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να πιάσει το μάξιμουμ της αξίας του στην αγορά.

Γι' αυτό εκτιμάμε ότι, αν γίνει τελικά το deal με τον Τόρο, θα πραγματοποιηθεί με πολύ λιγότερα χρήματα. Με 2,5 εκ. ίσως κα με 2 εκ. ο Ολυμπιακός να αναγκαστεί να πουλήσει τον παίκτη, αν κι αυτός πιέσει να γίνει τώρα η μεταγραφή που θα σημαίνει και το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Διαφορετικά, θα γίνει αυτό που έχει γράψει εδώ και πολύ καιρό ο σκύλος. Ο Τόρο θα μείνει στον Ολυμπιακό, θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και κλείσει την καριέρα του στον Πειραιά. Σαν τον Τζόλε, ένα πράγμα. Ή σαν τον Γιαννακόπουλο, αν τελικά πάρει τη μεταγραφή. Ίδωμεν…

πηγή: sportdog.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: