Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

"Καλύτεροι σήμερα"

Ικανοποιημένος περισσότερο από χθες, εμφανίστηκε σήμερα μετά το τέλος του αγώνα με την Μπλάκμπερν ο Βαγγέλης Βλάχος. Στις δηλώσεις του μίλησε για την εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Μπλάκμπερν, τον δημιουργικό μέσο που χρειάζεται, την αδυναμία στο γκολ και στην πιθανή πώληση Μπουγαΐδη.
"Καλύτεροι σήμερα"
«Το θετικό είναι ότι όλοι είναι γεροί. Είναι δύσκολο δύο ματς σε 24 ώρες. Συγκριτικά με χθες κάναμε καλύτερη εμφάνιση σήμερα. Στην κυκλοφορία και στις προοπτικές σε άμυνα και επίθεση. Σήμερα δεν τελειώσαμε ευκαιρίες. Η αδυναμία μας είναι ένας παίκτης στο κέντρο, να ελέγχει και να ηρεμεί το παιχνίδι μας. Προσπαθώ να κάνω τέτοιον τον Γροντή αλλά θέλει δουλειά, θέλει υπομονή και επίσης έχουμε τρομερή αδυναμία στο γκολ. Δεν υπάρχει το εύκολο γκολ, η αίσθηση του γκολ. Αν δεν αλλάξει αυτό θα είμαστε συνέχεια πίσω.
Το αγαπημένο μου σύστημα είναι το 4-2-3-1 και το 4-3-3, νομίζω με το δεύτερο είμαστε πιο γεμάτοι. Πιο επιθετική ομάδα έτσι με τα χαφ κοντά. Σήμερα ήθελα να βγουν γεροί πρώτα από το γήπεδο. Το μυαλό αν κουραστεί, δεν λειτουργεί ούτε το σώμα. Κάποιοι έπαιξαν 90λεπτο, κάποια 80 λεπτά. Δεν είχαμε ευτυχώς τραυματισμό και είμαι πανευτυχής για αυτό.
Τέλος, για την πιθανή πώληση Μπουγαΐδη ο Βλάχος σχολίασε «Όποιος φεύγει, είναι πλήγμα για την ομάδα. Από το μηδέν πάμε να φτιάξουμε την ΑΕΚ. Αν φύγει και αυτός, είναι μεγάλο πλήγμα γιατί έχει εμπειρίες από πέρυσι και με την εθνική Νέων. Αν η λύση βοηθά την ΑΕΚ οικονομικά, αν σώσει κάτι, εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά. Προέχει η σωτηρία της ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: