Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Δώνης: «Θέλω δυνατούς χαρακτήρες»

Δώνης: «Θέλω δυνατούς χαρακτήρες»
Κάθε άλλο παρά προβληματισμένος από τις απρόσμενες αποχωρήσεις, εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του στον ΠΑΟΚ και τους κάλεσε να δείξουν χαρακτήρα.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτά συμβαίνουν. Θα επαναλάβω κάτι που είχα πει πριν καιρό. Όποιος δεν μπορεί να μου το πει και εγώ θα είμαι μαζί του. Εγώ θέλω όσοι μείνουν μαζί μου να είναι ισχυροί χαρακτήρες να δουλέψουν μαζί για να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τίτλους», τους είπε.

Είναι βέβαιο ότι θα προτιμούσε να έχει τον Κρέσιτς και τον Μαλεζά στην διάθεσή του, αλλά αυτό δεν τον πτοεί από το να συνεχίσει την δουλειά του. Έτσι, με το μήνυμά του θέλησε να μεταφέρει το ίδιο μαχητικό πνεύμα και στους παίκτες του.

Το δελτίου τύπου της προπόνησης:

Ασκήσεις τακτικής στην κατοχή της μπάλας και την εναλλαγή του παιχνιδιού περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ένα αιμάτωμα στην έξω επιφάνεια του γόνατος.

Εξτρα πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο ακολούθησαν οι Κάτσε, Πέλκας και Πόποβιτς, ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης αισθάνθηκε «βαρύ» τον προσαγωγό του και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Πριν από την προπόνηση ο Στέλιος Μαλεζάς και ο Dario Kresic βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία και αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες του και το προσωπικό της ομάδας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: