Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Δεν πάει πουθενά ο Ρομπίνιο!!

Δεν πάει πουθενά ο Ρομπίνιο
Καμιά διάθεση δεν έχει να φύγει από τη Μίλαν ο Ρομπίνιο και είναι συγκεντρωμένος στην επόμενη χρονιά με την ομάδα του Μιλάνου. Ο Βραζιλιάνος διεθνής έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, μεταξύ των οποίων και η Σάντος η πρώην του ομάδα για να πάρει μεταγραφή αλλά ο ίδιος απέκλεισε κάτι τέτοιο.

«Η πρώην μου ομάδα η Σάντος θέλει να με αποκτήσει και να γυρίσω στη Βραζιλία. Παρόλα αυτά δεν έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου και έχω να προσφέρω πολλά ακόμη στη Μίλαν.

Την πρώτη μου χρονιά πέτυχα 14 γκολ και την επόμενη μόνο 6. Φέτος θέλω να επιστρέψω σε διψήφια νούμερα
», τόνισε στη «Corriere dello Sport».

Οι «ροσονέρι» παραχώρησαν στην Παρί Σεν Ζερμέν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Τιάγκο Σίλβα αλλά ο διεθνής μεσοεπιθετικός πιστεύει ότι θα συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστικοί:

«Η ομάδα θα είναι διαφορετική αλλά εξίσου δυνατή. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και τη νέα χρονιά θα είναι και πάλι ανταγωνιστικός. Εξάλλου η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμη και στόχος μας για άλλη μια φορά θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Με την αποχώρηση του Ιμπραΐμοβιτς ο Πάτο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης της Μίλαν και ο Ρομπίνιο είναι σίγουρος ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο:

«Νομίζω ότι πρέπει να είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας. Έχει τη δυνατότητα να διακριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει πολλά γκολ, είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής.

Ο Πάτο είναι δυνατός, νεαρός, γρήγορος και θα έχει μια λαμπρή καριέρα
».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: