Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Μουρίνιο: «Σαχίν, βρες ομάδα»

Μουρίνιο: «Σαχίν, βρες ομάδα»
Να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιο άλλο σύλλογο προέτρεψε τον Νούρι Σαχίν ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης υποστήριξε ότι θα είναι καλό για την καριέρα του Τούρκου άσου να βρει μια ομάδα, στην οποία θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Ο προπονητής της «βασίλισσας» αποφάσισε να μη συμπεριλάβει τον Τούρκο στην αποστολή της ομάδας για το φιλικό με την Μπενφίκα, στο οποίο η ισπανική ομάδα ηττήθηκε με 5-2. Αυτό είναι απτό παράδειγμα ότι δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Ο παίκτης επίσης έχασε το φιλικό με την Οβιέδο, αλλά λόγω στομαχικών διαταραχών, αλλά πλέον η ομάδα δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει.

Ο Μουρίνιο επιθυμεί ένα μικρό ρόστερ και ο Σαχίν δε φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται σε αυτό:

«Θέλω ένα ρόστερ με 20 παίκτες και τους τερματοφύλακες για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Κάποιοι πρέπει να αποχωρήσουν και η περίπτωση του Νούρι δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Το μέλλον στην καριέρα του πρέπει να είναι κάπου που θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από ό,τι πήρε πέρσι. Είναι καλύτερο για αυτόν να πάρει μα μεταγραφή και έχει τη δυνατότητα να το κάνει μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου
».

Ο 24χρονος μέσος την περσινή χρονιά ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμών και αγωνίστηκε μόνο σε 11 παιχνίδια από τα οποία μόνο σε 8 βασικός και συνολικό χρόνο συμμετοχής 621 λεπτά.

Η Άρσεναλ και η Τότεναμ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του και ο Μουρίνιο τον συμβούλευσε να δοκιμάσει την τύχη του στο αγγλικό πρωτάθλημα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: