Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Αισιόδοξος ο Λαμέλα!!

Αισιόδοξος ο Λαμέλα
Η Ρόμα μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο στο φετινό πρωτάθλημα στην Ιταλία σύμφωνα με τον Έρικ Λαμέλα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θεωρεί ότι μόνο η Γιουβέντους είναι πιο δυνατή από την ομάδα του και είναι αισιόδοξος ότι οι Ρωμαίοι μπορούν να τα καταφέρουν.

Η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας αντικατέστησε στον πάγκο τον Λουίς Ενρίκε με τον Ζντένεκ Ζέμαν μετά από την απογοητευτική έβδομη θέση της περσινής χρονιάς.

Ο 20χρονος άσος πιστεύει ότι οι «τζιαλορόσι» μπορούν να αποδειχθούν η φετινή έκπληξη στο ιταλικό πρωτάθλημα και να εκθρονίσουν τη «μεγάλη Κυρία».

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ένας στόχος δύσκολος αλλά όχι αδύνατος. Θεωρητικά μόνο η Γιουβέντους είναι πιο δυνατή από μας. Δεν πρέπει να βάζουμε ταβάνι στις απαιτήσεις μας και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για την πρώτη θέση», τόνισε ο Λαμέλα στη «Corriere dello Sport» και συνέχισε:

«Είναι ένας από τους προσωπικούς μου στόχους. Δεν είναι μια εύκολη υπόθεση να κερδίσεις το scudetto, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Μου αρέσει να κερδίζω και για αυτό βρίσκομαι εδώ. Το πιο σημαντικό είναι να παρουσιάσουμε φέτος μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα
».

Η Ρόμα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο ιταλικό πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου κόντρα στην Κατάνια στο «Ολίμπικο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: