Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Στην Έβερτον ξανά ο Πίενααρ!!

Στην Έβερτον ξανά ο Πίενααρ
Το σίριαλ φτάνει στο τέλος του. Οι τελευταίες πληροφορίες του «SkySports» αναφέρουν ότι η Έβερτον τα βρήκε σε όλα με την Τότεναμ και είναι έτοιμη να υποδεχθεί ξανά τον Στίφεν Πίενααρ στο «Γκούντισον Παρκ»!

Τα «ζαχαρωτά» δεν πιάστηκαν στον… ύπνο μετά τη «σφήνα» της ΚΠΡ και επιτάχυναν τις διαδικασίες απόκτησης του Νοτιοαφρικανού μέσου. Το πρόβλημα με το ποσό που αξίωνε η Τότεναμ για να τον δώσει… πίσω ξεπεράστηκε και, βάσει πάντα του εν λόγω ρεπορτάζ, ο διεθνής άσος προβάρει ξανά την μπλε φανέλα!

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το νούμερο που βρέθηκε η «χρυσή τομή», αν και αυτό λίγη σημασία έχει για τους οπαδούς της Έβερτον που τις τελευταίες εβδομάδες αγωνιούσαν για την κατάληξη της υπόθεσης, πολύ περισσότερο μετά την πώληση του Τιμ Κέιχιλ.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως για τα «ζαχαρωτά», τα οποία περιμένουν πως και πως τον 30χρονο άσο να ενσωματωθεί στην αποστολή τους και να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει της έναρξης της περιόδου. Λογικά, αν όχι τις επόμενες ώρες, τότε εντός των επόμενων ημερών το θέμα να κλείσει οριστικά με τις υπογραφές του παίκτη.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: