Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ομολόγησε την "ντόπα" κι αποκλείστηκε!!

Η σπρίντερ Ταμέκα Ουίλιαμς αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες έπειτα από την... ομολογία της ότι έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών, όπως ανακοίνωσε η Ολυμπιακή Επιτροπή του Σεντ Κιτς & Νέβις!
Ομολόγησε την "ντόπα" κι αποκλείστηκε!
Η 22χρονη αθλήτρια, που ήταν προγραμματισμένο να συμμετέχει στο αγώνισμα των 100μ. και των 200μ, έχει ήδη αφήσει το Ολυμπιακό χωριό και έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής.
Η Ολυμπιακή επιτροπή δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με την ουσία που πήρε η αθλήτρια από την Καραϊβική αναφέροντας: «Σε αντίθεση με την φιλοσοφία της ομάδας, μας ανέφερε ότι έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών που δεν επιτρέπουν οι διεθνείς αρχές».
Η Ταμέκα Γουίλιαμς είχε τερματίσει στην τέταρτη θέση στους παναμερικανικούς αγώνες της περασμένης χρονιάς και τώρα ενδέχεται να μειώσει την τιμωρία των δύο ετών, ελέω της παραμέτρου «Mea Culpa», που ελαφρύνουν τους αθλητές που παραδέχονται το λάθος τους.
Αυτή είναι η τρίτη υπόθεση ντόπινγκ από την έναρξη των 30ών Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, έπειτα από τις υποθέσεις των Χίσεν Πουλάκου (αρσιβαρίστας από την Τουρκία) και Λουίζα Γκαλιουλίνα (αθλήτρια της γυμναστικής από το Ουζμπεκιστάν).
Να υπενθυμίσουμε ότι η αθλήτρια φέτος είχε παρουσιάσει αξιοσημείωτη βελτίωση στα 100 μέτρα, έχοντας πετύχει και ατομικό ρεκόρ με 11.18.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: