Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Μίλαν και Μπαρτσελόνα για Ερνάνες!!

Μίλαν και Μπαρτσελόνα για Ερνάνες
Η Μίλαν και η Μπαρτσελόνα είναι δύο από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ερνάνες, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη. Ο 27χρονος μέσος της Λάτσιο πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις την περσινή χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα και έχει γίνει περιζήτητος για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Το όνομα του Βραζιλιάνου έχει συνδεθεί για μεταγραφή σε πολλές ομάδες αλλά ο εκπρόσωπος του παίκτη τόνισε ότι η επιθυμία του πελάτη του είναι να παραμείνει να αγωνίζεται με τους «λατσιάλι». Παρόλα αυτά αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Μίλαν και η Μπαρτσελόνα.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Βραζιλία, αλλά τον Αύγουστο θα επιστρέψω στη Ρώμη και θα μιλήσω ξανά με τον πρόεδρο της ομάδας , Κλαούντιο Λοτίτο», τόνισε ο Ζόζεφ Λι και συνέχισε:

«Έχω δεχθεί αρκετά τηλεφωνήματα από ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μάθουν πληροφορίες για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν έχω δεχθεί ακόμη επίσημη πρόταση από κάποιο μεγάλο κλαμπ, παρά μόνο τηλεφωνήματα από μάνατζερ.

Έχω ακούσει ότι η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν ενδιαφέρονται, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ο Ερνάνες έχει συμβόλαιο με τη Λάτσιο και πρόσφατα μου είπε ότι θέλει να μείνει στη Ρώμη. Το όνομα του πάντως κυκλοφορεί σε πολλούς κύκλους μάνατζερ
».

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος άσος μετακόμισε στο «Ολίμπικο» από τη Σάο Πάολο το 2010 έναντι του ποσού των 13,5 εκατομμυρίων ευρώ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: