Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Mπάτε σκύλοι αλέστε! (ΦΩΤΟ)

O Δήμος Μπουλούκος γράφει από το Λονδίνο για τον σάλο που έχει προκληθεί για την άγνωστη εισβολέα στην Τελετή Εναρξης των Αγώνων.
Mπάτε σκύλοι αλέστε! (ΦΩΤΟ)
Τα υποτίθεται αυστηρά μέτρα ασφαλείας τίναξε στον αέρα μια γυναίκα που στην διάρκεια της Τελετής Εναρξης μπήκε στο Ολυμπιακό Στάδιο χωρίς διαπίστευση και ...παρέλασε με την αποστολή της Ινδίας, μπροστά - μπροστά μάλιστα, δίπλα στον σημαιοφόρο Σουσίλ Κουμάρ.
Κι ενώ όλοι φορούσαν την επίσημη στολή της χώρας με το κίτρινο τουρμπάνι, αυτή προχωρούσε άνετη δίπλα τους ντυμένη κάζουαλ, σα να μην τρέχει τίποτα. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά ούτε μετά την παρέλαση την έλεγξε κανείς, ούτε κ'αποιος γνωρίζει ποια είναι, ούτε έγινε τίποτα για να ταυτοποιηθεί η ταυτότητα της.
Μετά από αυτό η Ινδία προχώρησε σε επίσημη διαμαρτυρία στην Οργανωτική Επιτροπή με τον αρχηγό της ομάδας να λέει: «Δεν είχε καμ΄'ια δουλειά εκεί. Ηταν καθαρή εισβολή. Μιλάμε τους διοργανωτές για το θέμα, γιατί δεν ξέρουμε ποια ήταν, ούτε ποιος της επέτρεψε να μπει μέσα στην ομάδα μας».
Πάντως το περιστατικό αυτό αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πόσο ανίσχυρα είναι τα μέτρα ασφαλείας και τα προβλήματα που υάρχουν στους Ολυμπιακούς.


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: