Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Διάκριση στο Champions League θέλει ο Μπέντερ!!

Διάκριση στο Champions League θέλει ο Μπέντερ
Μια καλή πορεία στο φετινό Champions League θέλει να έχει με την Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Σβεν Μπέντερ. Την περσινή χρονιά οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν τα είχαν καταφέρει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ο διεθνής μέσος δε θέλει αυτό να επαναληφθεί και την επόμενη σεζόν.

Η Ντόρτμουντ την περσινή χρονιά κατέκτησε το «νταμπλ» στη Γερμανία αλλά στο Champions League αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων και ο Μπέντερ επιθυμεί μια καλύτερη πορεία.

«Στην Ευρώπη έχουμε να εκπληρώσουμε πολλές επιθυμίες από τους φιλάθλους μας για μια διάκριση. Θέλουμε να παίξουμε πολύ καλύτερα από ό,τι πέρσι. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να τα καταφέρουμε και να έχουμε μια καλή σεζόν», τόνισε ο 23χρονος άσος και συμπλήρωσε:

«Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα πάρουμε και φέτος το πρωτάθλημα. Θα προχωρήσουμε βήμα βήμα και θα προσπαθήσουμε και φέτος για το καλύτερο.

Δεν έχουμε κάποιο στόχο σε προτεραιότητα, ο κάθε στόχος έχει την ίδια αξία για μας. Θέλουμε να πάμε όσο γίνεται πιο μακριά σε κάθε διοργάνωση
».

Η Ντόρτμουντ θα αγωνιστεί με την Μπάγερν Μονάχου για το γερμανικό Σούπερ Καπ στις 12 Αυγούστου, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα ξεκινάει και το πρωτάθλημα , όπου αντιμετωπίζει τη Βέρντερ Βρέμης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: