Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ήταν ψηλό το εμπόδιο...!!

Η σαφώς ανώτερη και πιο έτοιμη Μπλάκμπερν νίκησε 2-1 την ΑΕΚ σε φιλικό με την Ένωση να πετυχαίνει το πρώτο της γκολ με τον Κουρέλλα. Καλές εντυπώσεις από τα πιτσιρίκια του Βλάχου στο β` μέρος
Ήταν ψηλό το εμπόδιο...
Η ΑΕΚ ξεκίνησε με τους Αραμπατζή, Μπουγαΐδη - Τσαμουρλίδη στα στόπερ, τον Λαγό αριστερό μπακ, τον Αρκούδα δεξί μπακ, τον Ρίκκα με τον Γιάγκο αμυντικά χαφ, τον Γκερέιρο μπροστά τους, τον Παπαδημητρίου αριστερά στην επίθεση, τον Καλογέρη δεξιά στην επίθεση και τον Τσίτα σέντερ φορ.
Άλλα... κόλπα
Η Μπάκμπερν δεν ήταν... Πρέστον και αυτό φάνηκε καθαρά, καθώς υπήρχε μεγάλη διαφορά στην ποιότητα σε όλες τις γραμμές και η κουρασμένη ΑΕΚ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ανασταλτικά.
Το πείραμα με τον Τσαμουρλίδη στόπερ δεν πέτυχε και με την αλλαγή συστήματος η ΑΕΚ ανέβηκε λίγο, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει φάση για γκολ.
Το πρώτο γκολ πάντως ήταν ευθύνη του Λαγού που δεν προσπάθησε καν να πηδήξει για κεφαλιά και η μπάλα έφτασε στον Γκόμεζ, ενώ στο δεύτερο η ποιότητα του Μπεστ φάνηκε και το σκορ αντικατόπτρισε πλήρως την εικόνα του πρώτου 45λεπτου.
Έκανε σεφτέ!
Mέχρι το 66` ο Βλάχος είχε ήδη κάνει 6 αλλαγές, αλλά το πρόβλημα στην ανάπτυξη παρέμενε αν και στο 61` ο Λαγός είχε την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1.
Στο 4-3-3 πλέον του Βλάχου ο Ρίκκα έπαιζε ως κόφτης, με τους Φούντα - Γροντή μπροστά του, αριστερά μπροστά ο Κουρέλλας, δεξιά ο Τομαράς και σέντερ φορ ο Σταματής. Μ` αυτά και μ` αυτά στο 76` ο Κουρέλλας με πλασέ μείωσε σε 2-1 πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ στα φιλικά για την ΑΕΚ. Ο Βλάχος συνέχισε τις αλλαγές και το ματς έληξε δίχως να αλλάξει κάτι. 

πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: