Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Φόβος και τρόμος για Ελλάδα η Μέρκελ της μπάλας!

Την κυρία που θα δείτε στη φωτογραφία εντός του θέματος δεν την ξέρετε, λογικά. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως, θα είναι κάτι σαν την Μέρκελ για τους Έλληνες πολιτικούς. Φόβος και τρόμος, δηλαδή.
Φόβος και τρόμος για Ελλάδα η Μέρκελ της μπάλας!
Να παρακαλάνε, λοιπόν, οι ελληνικές ομάδες να μην ασχοληθεί ποτέ με τη χώρα μας. Μην την βλέπετε έτσι με παρουσιαστικό λαίμαργης νοικοκυράς. Ούτως ή άλλως από μπάλα παραδέχεται ότι δεν ξέρει και πολλά.
Είναι 45άρα, από τη Βραζιλία και δικηγόρος. Το όνομά της είναι Ζίσλεν Νούνιες. Και είναι γάτα η κυρία. Μπορεί να μην είναι επιδέξια στα χορευτικά όπως άλλες Βραζιλιάνες, αλλά τους χορεύει όλους στο ταψί!
Ξέρετε πόσα λεφτά έχει βγάλει από τους πελάτες της; Περισσότερα από 130 εκατομμύρια ευρώ σε 15 χρόνια. Περίπου ένα …δεκαρικάκι το έτος.
Και ποιοι είναι οι πελάτες της; Ποδοσφαιριστές! Περίπου 500 απ’ όλη τη Βραζιλία. Μέχρι και τον Ροναλντίνιο έχει.
Η αμοιβή της φτάνει στο 30%. Οι πελάτες της, όμως, δηλώνουν ότι είναι μια χαρά, ενώ οι ομάδες στη Βραζιλία την τρέμουν. Και, μάλιστα, η δικηγόρος λέει ότι την απειλούν κιόλας. Δεν καταλαβαίνει τίποτα, όμως.
Τώρα, λοιπόν, κυκλοφορεί με σωματοφύλακες, έχει θωρακισμένο αμάξι και κάνει τη δουλειά της δίχως να μπορεί να την πλησιάσει κανένας.
Σκέφτεστε, λοιπόν, να έρθει και από τα μέρη μας η συγκεκριμένη δικηγόρος; Με τις ελληνικές ΠΑΕ να χρωστάνε και της Μιχαλούς, θα κάνει χρυσές δουλειές. Ένα σωρό πελάτες – παίκτες με οφειλόμενα θα βρεί από τόσες και τόσες χώρες. Φανταστείτε τι κυνήγι έχει να κάνει στους συλλόγους. Λέτε, λοιπόν, να μυριστεί ψητό;
Γι’ αυτό και να παρακαλάνε οι ελληνικές ΠΑΕ να μην βρεθούν μπροστά της. Κι ας ρωτάνε καλού – κακού πριν πάρουν Βραζιλιάνους παίκτες, ποιόν ή ποια έχουν δικηγόρο; Μακριά όπως - όπως από τη Νούνιες…
πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: