Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Για "οργανωτικά προβλήματα" μίλησε ο Ιωαννίδης!!

Ανάμεσα στους θεατές που βρέθηκαν στο γυμναστήριο όπου διεξάγεται η ενόργανη γυμναστική των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησαν τις προσπάθειες των Βλάση Μάρα και Βασίλη Τσολακίδη στο μονόζυγο και στο δίζυγο, ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης.
Για "οργανωτικά προβλήματα" μίλησε ο Ιωαννίδης
«Είμαι από χθες εδώ και βέβαια παρακολούθησα την τελετή έναρξης των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Ήταν μια τελετή που απευθυνόταν στο βρετανικό ακροατήριο, είχε πολλά καλά και έξυπνα σημεία, αλά πιστεύω ότι διήρκησε πολύ, είχε στη μέση διάφορα κενά και ομολογώ ότι υπήρξαν και κομμάτια, τα οποία δεν με ενθουσίασαν. Συγκριτικά πιστεύω ότι, βλέποντας πίσω τους Αγώνες του 2004, όσο αντικειμενική μπορεί να είναι μία Ελληνίδα, η οποία ένιωθε εκείνη τη στιγμή μια πολύ μεγάλη συγκίνηση, η δική μας τελετή πιστεύω ότι άφησε εποχή», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη, η οποία θα επιστρέψει την Τρίτη στην Ελλάδα.
«Είχαμε ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα σήμερα στα προκριματικά της ενόργανης γυμναστικής. Ο Τσολακίδης κατά 99% είναι στον τελικό του δίζυγου. Ο Μάρας είναι άτυχος, γιατί, όταν παίρνει 14.300 και του κόβονται 1,20,-1,30, θα μπορούσε να ήταν και πρώτος. Έπεσε, όμως, αφού διάλεξε και μια δύσκολη άσκηση, αυτό είναι γνωστό, που, αν την εκτελούσε, θα ήταν πρώτος. Γλίστρησαν τα χέρια του εκείνη τη στιγμή, ενώ όλη η άλλη άσκησή του ήταν εξαιρετική. Δυστυχώς αποκλείστηκε ένα παιδί που έχει δοξάσει την Ελλάδα χρόνια και επιθυμούσε ένα Ολυμπιακό μετάλλιο», είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.
Για το θέμα της τελετής έναρξης συμφώνησε με την κα. Μπακογιάννη, ενώ, όπως είπε, υπάρχουν και πολλά προβλήματα οργανωτικά και χαρακτηριστικά ανέφερε το γεγονός ότι οδηγός που του έχει διαθέσει η οργανωτική επιτροπή για να κινείται στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, δεν ήταν εφοδιασμένος με την κατάλληλη διαπίστευση και δεν μπορούσε να εισέλθει σε στάδια και άλλους χώρους, όπου ήθελε να κινηθεί ο Έλληνας υφυπουργός.
Επίσης είπε ότι θα παραμείνει στο Λονδίνο μέχρι τις 2 Αυγούστου και θα προσπαθήσει να παρακολουθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών. Τέλος, δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικές με τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση δύο αθλητών του στίβου, της Βούλας Παπαχρήστου και του Δημήτρη Χονδροκούκη.
Τους αγώνες της ενόργανης γυμναστικής παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: