Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Το θρίλερ συνεχίζεται...!!

Στο κατακόρυφο βρίσκεται η αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση κόντρα στην Μάδεργουελ. Μόλις δύο 24ώρα πριν την διεξαγωγή του παιχνιδιού στην «Φιρ Παρκ» και ακόμη όχι απλά δεν έχει οριστικοποιηθεί το αν θα το δείξει το OTE TV ή η NOVA, αλλά το αν θα καλυφθεί ζωντανά γενικώς...
Το θρίλερ συνεχίζεται...
Και αυτό γιατί όπως σας έχουμε πληροφορήσει, οι απαιτήσεις των Σκωτσέζων ξεπερνάνε τις 600.000 ευρώ, ποσό που κρίνεται απαγορευτικό και για τα δύο κανάλια.
Αμφότερα έχουν καταθέσει προσφορές όμως δεν έχουν πάρει θετική απάντηση, καθώς οι άνθρωποι της Μάδεργουελ δεν βλέπουν στην πρόταση, το ποσό που θέλουν. Και όπως όλα δείχνουν κάπως έτσι θα πάει η υπόθεση, μέχρι και λίγες ώρες πριν την σέντρα το βράδυ της Τρίτης. Δεδομένης της κακής οικονομικής κατάστασης που είναι η Σκοτσέζικη ομάδα, υπάρχει αισιοδοξία οτι το μεσημέρι της Τρίτης, θα υπάρξει θετική απάντηση στο κανάλι που έχει καταθέσει την καλύτερη προσφορά (το ΟΤΕ ΤV έχει ένα προβάδισμα).
Διαφορετικά, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα αναγκαστούν να γυρίσουν αρκετά χρόνια πίσω και να ακούσουν το παιχνίδι από το ραδιόφωνο, καθώς ακόμη και streaming μέσω internet θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί, καθώς στην Μεγάλη Βρετανία γενικώς είναι πολύ αυστηροί με αυτά τα πράγματα.
Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: