Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Αρνείται να παίξει στο Πεκίνο η Νάπολι!!

Αρνείται να παίξει στο Πεκίνο η Νάπολι
Ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις απειλεί ότι η ομάδα του δε θα μεταβεί στην Κίνα για τον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στη Γιουβέντους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Ο «ισχυρός άνδρας» των Ναπολιτάνων υποστηρίζει ότι δεν έχει νόημα να αγωνιστούν τόσο μακριά από την Ιταλία και μάλιστα λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Υπήρχαν πολλές διαφωνίες για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής του αγώνα αλλά τελικά οι δυο πλευρές κατέληξαν στο Πεκίνο και στις 11 Αυγούστου.

Όμως σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» ο πρόεδρος της Νάπολι άλλαξε γνώμη και είναι έτοιμος να μποϋκοτάρει τη διοργάνωση.

«Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς ποιος είναι ο λόγος που πρέπει να αγωνιστούμε στο Πεκίνο και μάλιστα λίγες ημέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Όχι η Νάπολι δε θα πάει στο Πεκίνο. Είναι μια τρελή διαδρομή και τελείως άσκοπη
».

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Ντε Λαουρέντις επικοινώνησε με τον ομόλογο του στη Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι, με τους ιθύνοντες της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και με τον προπονητή της ομάδας , Βάλτερ Ματσάρι για να τους πείσει για την άποψη του.

Υπάρχει ένα εναλλακτικό πλάνο πάντως για το Σούπερ Καπ. Να διεξαχθούν δύο αγώνες μέσα σε μια εβδομάδα στην Ιταλία, αλλά μένει να δούμε αν είναι δυνατό να προχωρήσει αυτό το σχέδιο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: