Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Δεν αστειεύεται…!!

Δεν αστειεύεται…
Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία, ήρθε η σειρά της Ουρουγουάης να… υποκλιθεί, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τη Σενεγάλη, την ώρα που οι Αφρικανοί έπαιζαν με 10 παίκτες από το 30’.

Την πρόκρισή τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης πανηγυρίζουν οι Ιάπωνες, καθώς «ζευγάρωσαν» τις νίκες τους στο τουρνουά, επικρατώντας 1-0 του Μαρόκου. Τρίποντο για τη Νότια Κορέα κόντρα στην Ελβετία με σκορ 2-1.

Αφού την πρώτη αγωνιστική η Σενεγάλη «ξέρανε» τους γηπεδούχους Βρετανούς, σειρά πήρε η παρέα των Καβάνι και Σουάρες. Ο Κονάτε στο 10’ έκανε το 1-0 για την ομάδα του και μπορεί στο 30’ ο Μπα να άφησε με 10 παίκτες τους Σενεγαλέζους, ωστόσο ο Κονάτε «χτύπησε» και πάλι στο 37’,διπλασιάζοντας τα γκολ της εθνικής του και δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα. Τα επιθετικά «αστέρια» των Λατινοαμερικάνων δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα και τώρα ο όμιλος έχει… μπλέξει για τα καλά.

Η Ιαπωνία έχει μπει «δυνατά» στο ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου και μετά το άνετο τρίποντο κόντρα στην Ισπανία την πρώτη αγωνιστική, ήρθαν ακόμα τρεις βαθμοί κόντρα στο Μαρόκο αυτή τη φορά με σκορ 1-0. Και μπορεί να δυσκολεύτηκε σχετικά, όμως στο 84’ ο «λυτρωτής» Ναγκάι χάρισε την πολύτιμη νίκη και την πρόκριση στις «8» καλύτερες ομάδες.

Μια άλλη ασιατική χώρα, η Νότιος Κορέα επικράτησε 2-1 της Ελβετίας, και έπιασε στην κορυφή το Μεξικό με 4 βαθμούς. Οι νικητές «άνοιξαν» το σκορ στο 57’ με τον Παρκ, με την απάντηση των Ελβετών να είναι άμεση. Τρία μόλις λεπτά αργότερα, ο Εμεγκάρα ισοφάρισε σε 1-1, για να έρθει στο 64’ ο Κιμ να γράψει το τελικό 2-1 υπέρ της εθνικής του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: