Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Μπάγεβιτς: «Νωρίς για πολλά λόγια»

Μπάγεβιτς: «Νωρίς για πολλά λόγια»
Υπομονή για ασφαλέστερα συμπεράσματα, όσον αφορά την αγωνιστικότητα της ομάδας του, ζήτησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά και το δεύτερο νικηφόρο παιχνίδι του Ατρόμητου, καθώς είναι πολύ νωρίς να κριθούν είτε θετικά είτε αρνητικά οι ποδοσφαιριστές του.

Παράλληλα, «κλειστά» χαρτιά κράτησε ο Σέρβος προπονητής σχετικά με το θέμα των μεταγραφών, μη θέλοντας να αποκαλύψει κάτι περισσότερο.

«Βρισκόμαστε σε ένα σημείο, όπου είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας και αρκετά παιχνίδια, ώστε να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα. Δεν χρειάζεται να λέμε από τώρα μεγάλα λόγια», ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ο Μπάγεβιτς στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε για το θέμα των μεταγραφών:

«Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, όταν θα έχουμε κάτι συγκεκριμένο και θα ισχύει θα το ανακοινώσουμε».

Από την μεριά των παικτών ο Εντουάρδο Μπρίτο τόνισε: «Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα δείχνει ότι είναι καλύτερη, όμως χρειαζόμαστε λίγο περισσότερη δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

«Διαφορετικός τρόπος λειτουργίας από τους δύο προπονητές, εμείς προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που μας ζητάνε», σχολίασε ο Μπρίτο για τις διαφορές των Μπάγεβιτς και Δώνη», ενώ ερωτηθείς για τη θέση που αγωνίζεται:

«Πρέπει να δοκιμάζεις διάφορες θέσεις σε ένα παίκτη προκειμένου να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα όταν του ζητηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: