Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Χένες: «Σοκ η φυλάκιση του Μπρένο»

Χένες: «Σοκ η φυλάκιση του Μπρένο»
Έκπληκτος είναι ο Ούλι Χένες για το γεγονός ότι ο πρώην άσος της Μπάγερν Μονάχου,Μπρένο βρίσκεται στη φυλακή. Ο Βραζιλιάνος θα εκτίσει ποινή 3 χρόνων και 9 μηνών και αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη απορία στον πρόεδρο του γερμανικού συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος άσος κρίθηκε ένοχος για τη φωτιά που κατέστρεψε το σπίτι του σε ένα προάστιο λίγο έξω από το Μόναχο. Η ποινή θα εκτιθεί χωρίς αναστολή και θα εκδοθεί πίσω στη Βραζιλία και ο Χένες παραδέχθηκε ότι είναι πολύ δύσκολο για τον παίκτη να αποκτήσει ξανα τη ζωή που είχε πριν το συμβάν:

«Ξέρω ότι είναι τελείως διαφορετικό για ένα εγκληματία να επανέλθει από ένα τέτοιο γεγονός και διαφορετικό για ένα ποδοσφαιριστή, που το μόνο που ξέρει είναι να παίζει ποδόσφαιρο. Το έγκλημα του που κατά την άποψη μου δεν έχει αποδειχθεί, του παίρνει όλη του την παιδική ζωή πίσω», τόνισε ο Γερμανός παράγοντας και συνέχισε:

«Η απόφαση είναι πολύ σκληρή και αυτή μπορεί να επηρεάσει όλη του τη ζωή, αυτό είναι το σοβαρό θέμα εδώ.
Δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι το παιδί θα πάει στη φυλακή για τόσο διάστημα. Η απόφαση είναι πολύ βιαστική και για εμένα αποτέλεσε ένα σοκ
».

Ακόμη ο πρόεδρος των Βαυαρών διαβεβαίωσε ότι η Μπάγερν θα παρέχει στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή ό,τι χρειαστεί:
«Η γυναίκα του ζει στη Γερμανία προς το παρόν και οι άνθρωποι μας θα συνεχίσουν να βοηθάνε την οικογένεια της. Οποτεδήποτε θα έχει πρόβλημα που μπορούμε να το λύσουμε , θα το κάνουμε».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: