Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Καλές εντυπώσεις!!

Τη νίκη με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι (κ.α. 0-0) πήρε ο Άρης κόντρα στην Κόμο για το πρώτο φιλικό 45λεπτης διάρκειας του τουρνουά Μάλες. Ο Διούδης απέκρουσε το τρίτο πέναλτι των Ιταλών και ο Σούνας σφράγισε τη νίκη για τους «κιτρινους».
Καλές εντυπώσεις
Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του και να κλείσει την Κόμο στο μισό γήπεδο. Τα «πιτσιρίκια» του Μάκη Κατσαβάκη με όπλο την ταχύτητα και τις σωστές τοποθετήσεις προσπάθησαν κυρίως από τα άκρα να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα των Ιταλών και να απειλήσουν την εστία του Ντούλτζικ.
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε από τους Ιταλούς στο 20' λεπτό με τον Πελίτα, το σουτ του οποίου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Διούδη. Η απάντηση των «κιτρινόμαυρων» ήρθε έξι λεπτά αργότερα με τον Κατίδη, όταν βρέθηκε ολομόναχος μέσα στην περιοχή αλλά ο γκολκίπερ των Ιταλών του είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.
Στα εναπομείναντα λεπτά της 45λεπτης αναμέτρησης η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Άρης είχε την κατοχή και τον έλεγχο, όμως δεν απειλούσε την εστία της Κόμο, σε αντίθεση με τους Ιταλούς, οι οποίοι είχαν αρκεστεί σε έναν πιο παθητικό ρόλο. Το 0-0 έμεινε μέχρι του τέλος και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.
Εκεί οι «πιτσιρικάδες» του Μάκη Κατσαβάκη φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και με σκορ 3-4 επικράτησαν της Κόμο στο πρώτο φιλικό του τουρνουά Μάλες.
Οι συνθέσεις:
Κόμο: Ντούλτζικ, Πελίτα, Χατάρκο, Απλίτο, Σιανίνο, Πάρτσι, Σαπάνεκ, Βελάρντι, Τορτεκρόσα, Γκοτσέρ, Μπαλντελόνι.
Άρης: Διούδης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Αγγελούδης, Κατίδης, Γιώρης, Ιγνατίδης, Μαργαρίτης, Αντωνιάδης, Νταμαρλής, Τσουκάνης.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: