Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

«Μποϊκοτάζ στη Μαν.Γιουνάιτεντ»!!

Οι τουρνέ των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων στην Ασία το καλοκαίρι, με το αζημίωτο φυσικά, φαίνεται πως έχουν αρχίσει να κουράζουν τους Ασιάτες φιλάθλους…
«Μποϊκοτάζ στη Μαν.Γιουνάιτεντ»!
Χαρακτηριστικά, οι οπαδοί της Σανγκάη Σενχούα, στην οποία αγωνίζονται οι Ντιντιέ Ντρογκμπά και Νικολάς Ανελκά, αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν το φιλικό της ομάδας τους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαιτίας της διεξαγωγής του μεσούσης της κινέζικης ποδοσφαιρικής σεζόν!
Για του λόγου του αληθές ξεκίνησαν μια διαδικτυακή καμπάνια διαμαρτυρίας, όπου μεταξύ άλλων ένας οργισμένος οπαδός της Σενχούα έγραψε σε ένα φόρουμ: «Αν είσαι αληθινός οπαδός της ομάδας, ακύρωσε τα σχέδια σου για να παρακολουθήσεις το φιλικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ας καταλάβουν οι χορηγοί ότι αυτό το ματς, το οποίο γίνεται για τις μπίζνες και τα χρηματα, δεν θα έπρεπε να γίνει κατά τη διάρκεια της σεζόν».
«Δεν νομίζω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συμφωνούσε να παίξει φιλικό με τη Σενχούα στη μέση της Premier League-ούτε κι εμείς θέλουμε… Νομίζω ότι είναι ένα ματς για καθαρά επιχειρηματικούς λόγους και νομίζω είναι απόλυτα βαρετό», εξήγησε ένας άλλος οπαδός της Σενχούα, ο Μα Χάιπινγκ στο πρακτορείο AFP.
Oι Κινέζοι οπαδοί έχουν απόλυτο δίκιο, μόνο που για να είμαστε απόλυτα ακριβείς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή οποιαδήποτε άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα θα… παρατούσε μετά χαράς ένα ματς του εγχώριου πρωταθλήματος για ένα φιλικό που θα απέφερε τεράστια κέρδη…
Εν τέλει, «there is no business like –football- show business», για να παραφράσουμε το γνωστό τραγούδι…
Πηγή: othersidefootball.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: