Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Αυτή ήταν τελετή λήξης!!

Αυτή ήταν τελετή λήξης
Τελετή έναρξης μας προανήγγειλαν, αλλά αυτή ήταν τελετή λήξης που ετοίμασαν οι Βρετανοί. Πλέον το ερώτημα είναι άλλο. Στις 12 Αυγούστου θα την ξαναπαίξουν ή θα μας παρουσιάσουν την τελετή έναρξης.

Το ότι στους ίδιους τους Αγγλους άρεσε το σκηνικό δεν με εκπλήσσει, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό απ' αυτούς. Μήπως ό,τι είδαμε είχε καμιά λογική; Ο Μπέκαμ εμφανίστηκε με σκάφος στον Τάμεσι, ο Τζέιμς Μποντ πήρε τη φλόγα, οι στρατιωτικοί εμφανίστηκαν ξαφνικά λες και ήταν άλλη παρέλαση, όχι Ολυμπιακοί Αγώνες. Τι δουλειά είχαν τώρα οι στρατιωτικοί, κανείς δεν κατάλαβε.
άρθρο του Μιχάλη Λεάνη 
Οπως δεν μας εξήγησε κανείς γιατί η Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων πολλαπλασιάστηκε. Μία είναι η Φλόγα, την παραδίδει ο ένας στον άλλο. Δεν έχει ο καθένας τη δική του για να παίζει. Ε, εμείς είδαμε 7 φλόγες ξαφνικά. Μην μείνει κανείς με το παράπονο. Α, κι αυτός ο βωμός, σαν να ήταν σε ρωμαϊκή αρένα έμοιαζε. Μόνο λιοντάρια δεν βγήκαν για να φάνε τους Χριστιανούς.

Το μόνο που δεν είδαμε ήταν να μπαίνει και ο Ολυμπιακός στο στάδιο. Ξέρω ότι εδώ γράφουμε για μπάσκετ, αλλά αφού τώρα γράφω για την τελετή θα την πω την αμαρτία μου. Έπρεπε να σχολιάσω για την εφημερίδα το φιλικό του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και παρακολουθούσα παράλληλα δύο κανάλια. Από το ζάπινγκ μπερδεύτηκα. Έβλεπα κάθε περίεργο να συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία στο Λονδίνο, έβλεπα τους παράγοντες να προηγούνται των αθλητών στην παρέλαση. Ε, κάποια στιγμή σκέφτηκα "όλα γίνονται, μπορεί να περάσει από το ένα κανάλι στο άλλο και ο Ολυμπιακός".

Εδώ ο Ζαγκ Ρογκ είπε «κατά μία έννοια, οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν σπίτι τους απόψε».  Το ακούσαμε και αυτό με άλλα λόγια. Ε, γιατί να μην τα δούμε και όλα κάποια στιγμή. Υπομονή. Υπάρχει και η τελετή έναρξης...
πηγή: superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: