Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Αρνείται τις κατηγορίες ο Τέρι!!

Αρνείται τις κατηγορίες ο Τέρι
Με την ίδια υπερασπιστική γραμμή που εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Λονδίνου κατά την εκδίκαση της υπόθεσης για τη ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ θα εμφανιστεί ο Τζον Τέρι και στην απολογία του στην FA.

Ο Άγγλος αμυντικός μπορεί να ξεμπέρδεψε από τα δικαστήρια, όμως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας πήρε σειρά στην εξέταση του περιστατικού διενεργώντας εκτενή έρευνα.

Η διαμάχη του Τέρι με τον Φέρντιναντ μεταφέρεται πλέον σε αθλητικά πλαίσια, με την FA να ανακοινώνει νωρίτερα μέσα στην ημέρα πως ο ποδοσφαιριστής επιβαρύνεται με την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης.

Θυμίζουμε ότι σε αντίστοιχη περίπτωση, την τελευταία φορά, ο Λουίς Σουάρες είχε τιμωρηθεί με ποινή οχτώ αγωνιστικών έπειτα από τη δική του «περιπέτεια» με τον Πατρίς Εβρά.

Βέβαια, στο θέμα του Τζον Τέρι, ο αρχηγός της Τσέλσι έχει να επιδείξει και την απόφαση του δικαστηρίου του Λονδίνου που τον αθώωσε με το σκεπτικό πως επρόκειτο για μια μεγάλη παρεξήγηση, από τη στιγμή μάλιστα που τα αποδεικτικά στοιχεία κρίθηκαν ανεπαρκή και η υπόθεση αποδείχθηκε γεμάτη «κενά».

Ο Τέρι, έχει διορία μέχρι την 3η Αυγούστου να παρουσιαστεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της FA και να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: