Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

...πλακώσανε και οι "γύφτοι"!

Είναι άθλια για κάθε Ελληνα που σέβεται όχι την καταγωγή του, αλλά την ιστορία των λαών και των κρατών, η αδιαλλαξία της ΔΟΕ και παντελής έλλειψη διάθεσης να διορθώσει τη βλακεία του Ρογκ!
  ...πλακώσανε και οι "γύφτοι"!
Η Ελλάδα μπορείνα είναι πια η τελευταία τρύπα τουζουρνά, να μην την υπολογίζει κανείςκαι το όνομά της να είναι συνώνυμο της λαμογιάς και της κοροϊδίας. Αυτό δεσημαίνει όμως, ότι ο κάθε λιμοκοντόρος,στο όνομα της προτεταμένης γλώσσας προςτη Βασίλισσα και της οσφυκαμψίας προςκάθε έννοια πλούτου, έχει δικαίωμα ναπλάθει την ιστορία καταπώς τον συμφέρει.
Ο Ζακ Ρόγκ, σε μία από τις ανίερες χαλκεύσεις της ιστορίας που έγιναν ποτέ, δήλωσε χαρούμενος που... "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν στο σπίτι τους". Και δε βγήκε καμία κυβέρνηση, κανένας επίσημος φορέας, ουδείς, να βάλει αυτόν τον κύριοστη θέση του. Ντροπή και κρίμα!
Και μην πιστέψετεαυτό που θα σπεύσουν να σας ποτίσουν μετο δηλητήριο της αδιαφορίας, όσοιεπιχειρήσουν να σας πουν ότι... "Ελα μωρέ, είπε ο Ρογκ και μία βλακεία, τιέγινε;". Δεν είναι έτσι αγαπητοί φίλοι...Μήπως θυμάστε, ότι το 2004, οι κουβέντεςτου ίδιου λακέ, στο φινάλε των ΟλυμπιακώνΑγώνων της Αθήνας, το περίφημο..."Ευχαριστούμε Αθήνα, Ευχαριστούμε Ελλάδα" είχαν γίνει πρωτοσέλιδος τίτλος σε αμέτρητες εφημερίδες όλου του κόσμου;Τότε, οι κουβέντες του Ρογκ είχαν βάση και σημασία, ενώ σήμερα δεν έχουν;
Είναι εξευτελιστική η μη αντίδραση της επίσημης χώρα στηνκουβέντα του Ρογκ, αλλά ακόμα πιοεξοργιστική είναι η δευτερολογία τηςΔΟΕ, που αντί να βάλει την ουρά στα σκέλια και να ανασκευάσει, βγήκε στην επίθεση,λέγοντας ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνεςγυρνούν στο σπίτι τους, στην Αγγλία,επειδή, λένε, εκεί γεννήθηκαν πολλά αθλητικά γεγονότα. Κι ακόμα εμείς κωφεύουμε.
Για να μην μπούμε στην ουσία του πράγματος, αν και κατάπόσο δηλαδή, η Αγγλία είναι η μητέραπολλών αθλητικών γεγονότων, διότι κιεκεί η ιστορία μπορεί να διαψεύσει τουςχαρτογιακάδες της ΔΟΕ. Με την ίδιαλογική, επειδή ο Βωβός έχει χτίσει 500κτίρια στην Αθήνα, σημαίνει ότι κάθεφορά που μπαίνει σε μία πολυκατοικία,μπορεί να τη θεωρεί σπίτι του. Το ίδιοκαι ο Αγιοστρατίτης. Αντε χαθείτε,αλητήριοι! Που αντί να ζητήσετε συγγνώμη,μας περνάτε όλους για ζώα και κρετίνους.
Οχι, αυτό δεν είναι ένα παραλήρημα ενός θιγμένου Ελληνα. Απεναντίας. Ο σκύλος έχει συγκεκριμένες απόψεις για την Ελλάδα,τους Ελληνες και όλα αυτά που μαςταλαιπωρούν. Αλλά νισάφι με την απαξίωση αυτού του τόπου, με κάθε ευκαιρία, και μπροστά σε οποιοδήποτε οικονομικό ήάλλο συμφέρον. Το γεγονός ότι είμαστεαυτοί που είμαστε, με την κακή νοοτροπία, τον ωχαδελφισμό και όλα αυτά που μαςέφεραν σε αυτή την κατάσταση, δε σημαίνειότι ο κάθε τυχάρπαστος πολιτικάντηςέχει το παραμικρό δικαίωμα να ερμηνεύειτην ιστορία όπως του γουστάρει.
Αν ο Ρογκ είπεμε τόση ευκολία ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν σπίτι τους, αύριο μεθαύριο με την ίδια ευκολία, θα βρεθεί κάποιος άλλος ισχυρός να δηλώσει ότι η Ελλάδα είναι δικό του σπίτι. Τα νησιά, τα σπίτια μας, η κληρονομιά μας. Ενας λαός δενείναι πλούσιος μόνο στις τράπεζες, ή στα οικονομικά μεγέθη, είναι πλούσιοςσε ιστορία, πολιτισμό, κουλτούρα. Είναιαδιάφορο αν ο σημερινός Ελληνας είναι ανίκανος κι άχρηστος να υποστηρίξει τοπαρελθόν του, αν μοιάζει με θετό παιδί μίας χώρας που δεν φαίνεται να έχεικαμία σχέση με τα σημερινά τέκνα της.
Ο,τι κάνει οκαθένας στο σπιτικό του είναι προσωπική υπόθεση και δεν έχει να δώσει λογαριασμόσε κανένα.
Πόσο ανόητος και φαιδρός μπορεί να είναι κάποιος, οοποίος ισχυρίζεται ότι οι ...Ολυμπιακοί Αγώνες, κορυφαίο αθλητικό γεγονόςολόκληρου του κόσμου, το μοναδικό τόσομεγάλο γεγονός που διατηρεί την ονομασία από τον χώρο στον οποίο γεννήθηκε, (την Ολυμπία), επιστρέφουν στο σπίτι τους,πηγαίνοντας στο Λονδίνο;
Αν εσάς δεν σας ενοχλεί, λυπόμαστε.... Εμάς μας κάνει έξαλλους. Και πολύ περισσότερο η πολύ χλιαρή αντίδραση των επίσημων φορέων.Μετά την κατάχρηση της εξουσία που κάνουν άπαντες, λογικοί και μαθητευόμενοιμάγοι, πάνω στην Ελλάδα, ήρθε τώρα καιη κατάχρηση της ιστορίας.
Αίσχος!

πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: