Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Με δύο γκολ του Σαμπόριο η Ρέαλ!!

Τη νίκη με 2-1 πέτυχε η Ρέαλ Σολτ Λέικ σε βάρος των Βανκούβερ Ουάιτκαπς, χάρη σε δύο γκολ του Αλβάρο Σαμπόριο.
Ο 30άχρονος Κοσταρικανός επιθετικός, μάλιστα, σημείωσε έξι τέρματα τον Ιούλιο, ο οποίος αποδείχθηκε αρκετά καλός για τη Ρέαλ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Σαμπόριο ευστόχησε σε πέναλτι και στο δεύτερο διαμόρφωσε το 2-1 με κεφαλιά συμπληρώνοντας 13 γκολ στο πρωτάθλημα.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου ο Ντάρεν Μάτοκς είχε ισοφαρίσει σε 1-1 για τον καναδικό σύλλογο, ο οποίος δεν φάνηκε στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης, με εξαίρεση μία ακόμα ευκαιρία του Μάτοκς, έπειτα από 1-1, και μερικές επιθέσεις… απελπισίας στα τελευταία λεπτά.
Στο 77ο λεπτό αποβλήθηκε και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Τζο Κάνον, επειδή χρησιμοποίησε τα χέρια του και καπάκωσε την μπάλα όντας εκτός περιοχής. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι Ουάιτκαπς πίεσαν για το «Χ», αλλά έμειναν στην προσπάθεια.
Ρέαλ Σολτ Λέικ: Ριμάντο, Ουότσον-Σιρίμποε, Μπελτράν, Μπόρτσερς, Μπέκερμαν, Τζιλ (57’ Γκραμπαβόι), Μοράλες, Τζόνσον, Σαμπόριο, Μανσάλι (73’ Ουίνγκερτ), Εσπιντόλα (86’ Αλβάρεζ).
Βανκούβερ Ουάιτκαπς: Κάνον, Μπονζούρ, Γιανγκ-Πιο, Ρότσατ, Ντε Μέριτ (86’ Χάρβεϊ, Ρίτσαρντς, Ρόμπσον, Ντέιβιντσον, Κόφι (72’ Μίλερ), Σανβέζο (78’ Νάιτον), Μάτοκς.




πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: