Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Στα… σύννεφα ο Καράμπελας (video)

Στα… σύννεφα ο Καράμπελας (video)
Εμφανώς (και εύλογα) ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του στη Λεβάντε παρουσιάστηκε ο Νίκος Καράμπελας.

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ ταξίδεψε στην ισπανική πόλη, υπέγραψε το καινούργιο του συμβόλαιο και με το πρόσωπό του να τα λέει όλα (όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα) έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και υπέγραψα σε αυτή την ομάδα. Το πρόσωπό μου τα λέει όλα. Όλος ο κόσμος ξέρει το ισπανικό πρωτάθλημα. Είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο στον κόσμο. Κάθε παίκτης θα ήθελε να έρθει εδώ και να παίξει σε αυτή τη λίγκα, αλλά λίγοι μόνο το καταφέρνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος, δε, για το νέο σταθμό της καριέρας του, είπε: «Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη ομάδα, οργανωμένη, που θα προσπαθήσει να μείνει στις πρώτες θέσεις της Primera Division. Την περασμένη χρονιά η ομάδα ήταν πολύ καλή, ενώ και η πόλη -απ’ όσο μου έχουν πει όλοι- είναι πολύ όμορφη, με καλούς ανθρώπους και ικανοποιητικό επίπεδο ζωής».

Εξάλλου νωρίτερα ο Καράμπελας είχε αναφερθεί και στη συνύπαρξή του με τον πρώην συμπαίκτη του, Χουανφράν, για ν’ απαντήσει: «Όντως, παίζαμε μαζί στην ΑΕΚ. Είναι ένας πολύ καλό παιδί και περιμένω ότι θα με βοηθήσει. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα, αλλά πιστεύω ότι θα το κάνουμε γρήγορα».




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: