Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ευχαριστημένος και... φοβισμένος!!

Απολύτως ικανοποιημένος από όσα έδειξαν οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι έμεινε ο Βαγγέλης Βλάχος, που επιβεβαίωσε πως ο Σωκράτης Τσουκαλάς έκλεισε.
Ευχαριστημένος και... φοβισμένος
«Η ομάδα είχε αγωνιστικότητα, είχε το πνεύμα που πρέπει να έχει η ΑΕΚ. Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ καλά. Είμαστε μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με φοβίζει πιο πολύ όχι το αποτέλεσμα αλλά το τι θα συμβεί στην πορεία με αυτά τα παιδιά γιατί δεν έχουν βάσεις σε τομείς όπως η δύναμη ή η φυσική κατάσταση. Θα δουλέψουμε πολύ.
Σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε δημιουργικά γιατί μπήκαν στον αγώνα παίκτες πιο επιθετικογενείς. Τα παιδιά έχουν όρεξη και φιλοδοξία. Στα φιλικά δεν μετράνε τα αποτελέσματα αν και δεν ήθελα να χάσουμε αλλά δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος γιατί υπήρχε ο ενθουσιασμός επειδή πήγαμε καλά.
Για τα μεταγραφικά έχει κλείσει ο Τσουκαλάς και τον περιμένω ενώ αύριο Κυριακή θα έρθουν εδώ και ο Παυλής με τον Κατσέτη. Εχω ζητήσει, αφού θα μείνει ο Γιάγκο, ακόμη ένα στόπερ, δύο αμυντικά χαφ γιατί καθαρός αμυντικός χαφ είναι μόνο ο Ρίκκα αυτή τη στιγμή, ένα επιτελικό χαφ και έναν επιθετικό. Αν είναι έμπειροι όσοι έρθουν θα μας βοηθήσουν όλους.
Εχουμε μια ομάδα με νέα παιδιά φιλόδοξα καθώς δεν υπάρχουν χρήματα. Θέλει υπομονή αλλά είπα σε αυτά τα παιδιά ότι όλοι οι ΑΕΚτζήδες είναι μαζί τους και περιμένουν κάτι καλό έστω από αυτή την ΑΕΚ. Ολοι οι ΑΕΚτζήδες είναι δίπλα σε αυτά τα παιδιά», είπε ο προπονητής της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: