Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Παιδιά και… αποπαίδια στη Serie Α!!

Παιδιά και… αποπαίδια στη Serie Α
Εξοργισμένος αποχώρησε από την κλήρωση της Serie Α ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Ο λόγος; Δεν του άρεσε το πρόγραμμα της ομάδας του, ειδικά σε σύγκριση με αυτό της Μίλαν και της Γιουβέντους.

Η «κλήρωση» του πρωταθλήματος της Ιταλίας είναι στην πραγματικότητα ένα είδος ορισμού. Οι κλειδάριθμοι και τα υπόλοιπα δεδομένα καταχωρούνται σε ένα πρόγραμμα και είναι ο υπολογιστής εκείνος που καθορίζει τις 38 αγωνιστικές του Καμπιονάτο.

Από την κλήρωση της Serie Α για την επόμενη χρονιά, κάποιοι δεν έμειναν ευχαριστημένοι. Ανάμεσα σε αυτούς και η Νάπολι, ο πρόεδρος της οποίας προέβη σε σκληρές δηλώσεις αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης, που έγινε στα γραφεία της ιταλικής Λίγκας. «Στην Λίγκα υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια. Είναι σκανδαλώδες πως κάποιες ομάδες ευνοήθηκαν από τον ορισμό. Η τελευταία αγωνιστική μας τιμωρεί, ενώ είναι πολύ καλή για τη Μίλαν και τη Γιουβέντους. Τους έκαναν ένα καλό δώρο», δήλωσε εξοργισμένος ο Ντε Λαουρέντις.

Η τελευταία αγωνιστική αναγκάζει τη Νάπολι να παίξει στη Ρώμη με τη Ρόμα, ενώ η Γιουβέντους παίζει εκτός με τη Σαμπντόρια και η Μίλαν ταξιδεύει στη Σιένα.

Να σημειωθεί πως και πέρσι ο Ντε Λαουρέντις ήταν εξοργισμένος με την κλήρωση. Τότε είχε φύγει καβαλώντας ένα μηχανάκι, χωρίς να κάνει καμία δήλωση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: