Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Οριστικό τέλος!!

Οριστικό τέλος
Οριστικά θα βάλει τέλος στην καριέρα του ο Αντρέι Σεφτσένκο. Ο Ουκρανός διεθνής επιθετικός αποκάλυψε την Παρασκευή, στη διάρκεια του φιλικού της Ντιναμό Κιέβου με την Γκόβερλα, πως θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του στα 36 του χρόνια και πως σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική, παρά την προσπάθεια των δύο φορές κυπελλούχων Ευρώπης να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του.

Ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με 67 γκολ, δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Μίλαν με 175, κορυφαίος σκόρερ της Ουκρανίας με 48 και κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" το 2004 έπαιξε για τελευταία φορά με την φανέλα της εθνικής του ομάδας κόντρα στην Αγγλία στο Euro. Το Σάββατο, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου και θα ανακοινώσει το ξεκίνημα της νέας του σταδιοδρομίας.

Εν τω μεταξύ, οι Ουκρανοί συμφώνησαν με τον Ταγιέ Ταϊβό της Μίλαν. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν για τον δανεισμό του Νιγηριανού διεθνούς δεξιού μπακ για τον επόμενο χρόνο, αφού ο παίκτης δεν υπολογιζόταν από τον Μάσιμο Αλέγκρι στους "ροσονέρι".


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: