Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Θα απαντήσει στο γήπεδο ο Καβάνι!!

Θα απαντήσει στο γήπεδο ο Καβάνι
Άργησε αλλά απάντησε στα σχόλια του πρόεδρου του, Αουρέλιο Ντε Λουρέντις, ο Έντινσον Καβάνι, μιλώντας με δημοσιογράφους μετά το πρώτο παιχνίδι της εθνικής Ουρουγουάης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Καβάνι απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στην Αγγλία.

Πριν μερικές μέρες ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, είχε κάνει μια σκληρή δήλωση σχετικά με το συμβόλαιο του Έντινσον Καβάνι. Συγκεκριμένα είχε πει πως «αν ο παίκτης μου ζητήσει 7-8 εκατ. ευρώ, θα σαπίσει στον πάγκο.» Ο Καβάνι δεν απάντησε αμέσως, αλλά μετά το πρώτο ματς που έδωσε στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων, βρήκε την ευκαιρία να πει την άποψή του.

«Δεν ξέρω γιατί είπε αυτό που είπε, πάντως είμαι σίγουρος πως ήξερε καλά τι έλεγε. Εγώ από τη μεριά μου θα του απαντήσω μέσα στο γήπεδο, όπως κάνω πάντα.»

Για τη ληστεία σε βάρος της γυναίκας του, φάνηκε ήρεμος. «Αυτά συμβαίνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η γυναίκα μου φοβήθηκε, αλλά όλα πέρασαν. Είμαι σίγουρος πως οι δράστες δεν υποστηρίζουν τη Νάπολι», είπε με χιούμορ, προσπαθώντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις του.

Σε ερώτηση αν βλέπει τον εαυτό του στο Αγγλικό πρωτάθλημα, ο Καβάνι ήταν σαφής. «Σίγουρα εδώ παίζεται το καλύτερο ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα έχει ένα ιδιαίτερο πρεστίζ. Έπαιξα για πρώτη φορά στο Ολντ Τράφορντ και ενθουσιάστηκα. Συνεπώς, θα ήθελα να αγωνιστώ στην Αγγλία, είναι μέσα στις σκέψεις μου.»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: