Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ηττημένη ναι, χαμένη όχι!!

Η ΑΕΚ λύγισε στο τέλος χάνοντας 1-0 από την Πρέστον σε φιλικό, αλλά τα πιτσιρίκια του Βαγγέλη Βλάχου άφησαν υποσχέσεις με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν.
Ηττημένη ναι, χαμένη όχι!
Συνοπτικά, η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου είχε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε  να κάνει και φάσεις, δείχνοντας μια ενθαρρυντική εικόνα.
Η Ένωση ξεκίνησε με τους Κωνσταντόπουλο, Γιάγκο - Μπουγαίδη στα στόπερ, Τσαμουρλίδη αριστερό μπακ, Αρκούδα δεξί μπακ, τους Ρίκκα - Γκερέιρο αμυντικά χαφ, τον Γροντή μπροστά τους, τον Φούντα δεξί εξτρέμ, τον Λαγό αριστερό εξτρέμ και σέντερ φορ τον Σταματή.
Πίσω πάμε καλά...
Η τετράδα στην άμυνα (Γιάγκος, Μπουγαΐδης, Τσαμουρλίδης, Αρκούδας έπαιξε καλά και δέχτηκε λίγες φάσεις. Απο εκεί και πέρα τώρα... Κάποιες φορές κυκλοφόρησε καλά την μπάλα, αλλά ως εκεί. Δεν πάτησε στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις, είτε απο τα άκρα με τους Λαγό - Φούντα, είτε απο τον άξονα με τους Λαγό - Γκερέιρο - Γροντή.
Ο Σταματής έπαιζς συνεχως με 2-3 αντιπάλους, αλλά δεν παίρνει μπάλες για να καταφέρει να δημιουργήσει συνθήκες για μία φάση. Πάντως, σε πρώτη φάση το θετικό ήταν η αμυντική συμπεριφορά, κόντρα στην Πρέστον.
Δοκάρι και φάσεις!
Προτού ο Βλάχος ξεκινήσει τις μαζεμένες αλλαγές, η ΑΕΚ παρότι παραλίγο να δεχτεί γκολ στο 55` από το σουτ του Χολμς, στο 70` οΤσίτας «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι της Πρέστον από το ύψος της μικρής περιοχής! Σε γενικές γραμμές η Ένωση ήταν ανεβασμένη και είχε άλλες δυο καλές φάσεις με τους Κουρέλα και Καλογέρη.
Τσάμπα γκολ
Τελικά, στο 88` ο Μονακάνα από δεξιά έκανε κούρσα, πέρασε τον Παπαδημητρίου, πήγε να κάνει την παράλληλη σέντρα, αλλά ο Αραμπατζής άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (58' Αραμπατζής), Γιάγκο, Γκερέιρο (58' Καλογέρης), Ρίκκα (66' Ματεντζίδης), Τσαμουρλίδης (58' Παπαδημητρίου), Αρκούδας (66' Βλάχος), Λαγός (73' Κουρέλας), Φούντας (73' Νικολιάς), Γροντής (66' Κοτσαρίδης), Μπουγαΐδης (73' Αγκιρίμπα), Σταματής (58' Τσίτας).

πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: