Ο Ντάριο Κρέσιτς οδεύει προς την έξοδο, αφού τις τελευταίες ώρες έχει δεχθεί μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί και έτσι θέλει να χαρίσει τα δεδουλευμένα του στον ΠΑΟΚ και να μείνει ελεύθερος.
Μόνο τυχαία δεν είναι η κίνηση του Ντάριο Κρέσιτς να ενημερώσει την διοίκηση ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και μάλιστα να χαρίσει και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό της τάξης των 250-300.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί στο 100% από την πλευρά του έμπεριου τερματοφύλακα, τις τελευταίες ώρες προέκυψε μια πολύ συμφέρουσα πρόταση. Γι αυτό εξάλλου χαρίζει και το παραπάνω ποσό στον Δικέφαλο του Βορρά.
Σημειώνεται ότι ο Κρέσιτς, αν και θεωρητικά λόγο απόδοσης ίσως να άξιζε περισσότερων εμφανίσεων με τον ΠΑΟΚ, δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με τον σύλλογο και σε επαφή του με τον Δώνη είχε εκφράσει την ικανοποίησή του για την δουλειά που γίνεται αλλά και για το γεγονός ότι βρίσκεται στην «οικογένεια» του ΠΑΟΚ.
Όμως η πρόταση που του έχει γίνει δεν του αφήνει πολλά περιθώρια, σε μια τέτοια εποχή μάλιστα, και αυτή είναι η εντύπωση που άφησε στις επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.
Η οριστική εξέλιξη του θέματος δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και μέσα στο Σάββατο, όπου εκτός απροόπτου οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα δεχτούν το αίτημά του και θα λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους μαζί του.


πηγή: gazzetta.gr