Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις Ρόμπεν - Ριμπερί!!

Αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις Ρόμπεν - Ριμπερί
Κανένα πρόβλημα δεν έχει με τον Ριμπερί ο Άριεν Ρόμπεν, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε σε Γερμανούς δημοσιογράφους. Οι δύο παίκτες είχαν μια έντονη αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι σχέσεις τους έχουν, πια, αποκατασταθεί.

Όσοι είχαν παρακολουθήσει τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα θυμούνται την αψιμαχία που είχαν οι δύο καλύτεροι παίκτες των Γερμανών, ο Άριεν Ρόμπεν και ο Φρανκ Ριμπερί. Η αντιπαράθεση αυτή έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να υποθέσουν πως κάποιος από τους δύο θα έπρεπε να αποχωρήσει από την Μπάγερν, καθώς θα ήταν δύσκολο να συνυπάρξουν.

Η προετοιμασία των Βαυαρών έχει ξεκινήσει και οι δύο παίκτες βρίσκονται ακόμα στο ρόστερ τους. Ο Άριεν Ρόμπεν δίνει την εξήγηση για το γεγονός αυτό. «Η αντιπαράθεση που είχαμε, ανήκει στο παρελθόν. Έχουμε μιλήσει και έχουμε ξεκαθαρίσει τα πάντα. Το μόνο που θέλω τώρα, είναι να παίξω ξανά μαζί του και να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο, αφού είναι απολαυστικό να έχεις τον Φρανκ συμπαίκτη», δήλωσε ο Ρόμπεν.

Η δήλωση αυτή μάλλον δεν θα αρέσει σε όσους ήθελαν να αποκτήσουν τον Ολλανδό, αφού οι λόγοι φυγής του από το Μόναχο, έχουν εκλείψει.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: