Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Προσπάθησε να το "μάζεψει" κάπως η ΔΟΕ...!!

Ο Ζαγκο Ρογκ δήλωσε ότι οι Αγώνες «επέστρεψαν σπίτι τους» στο Λονδίνο και η ΔΟΕ δια μέσου του διευθυντή επικοινωνίας της, Μαρκ Άνταμς, κάλυψε τον προεδρό της με ακατανόητα επιχειρήματα!
Προσπάθησε να το "μάζεψει" κάπως η ΔΟΕ... Σε ερώτηση του απεσταλμένου του Balla, Κώστα Ντάλτα στον ομιλητή τον διευθυντή επικοινωνίας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Μαρκ Άνταμς κάλυψε τον πρόεδρο της ΔΟΕ, εμμένοντας στην άποψη ότι οι Αγώνες «γύρισαν σπίτι τους» τόσο στην Αθήνα το 2004 όσο και στο Λονδίνο το 2012!
«Η ομιλία του ήταν πολύ ξεκάθαρη. Ναι, οι Ολυμπιακοί πήγαν στο σπίτι τους στην Αθήνα, με ένα διαφορετικό τρόπο, με ένα πολύ ειδικό τρόπο όμως τα παιχνίδια και ο αθλητισμός ήρθαν εδώ στο σπίτι τους. Ελπίζω όλοι να το καταλαβαίνετε αυτό. Όπως είπε και ο κ. Ρογκ, η Αγγλία είναι η γενέτειρα πολλών αθλητικών γεγονότων τον 19ον αιώνα, και σε αυτό κυρίως ήταν το πλαίσιο στο οποίο κινήθηκε στην ομιλία του. Πιστεύω λοιπόν ότι οι Έλληνες και Βρετανοί πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι που ο αθλητισμός ήρθε στο σπίτι τους 2004, και το 2012 αντίστοιχα», ήταν η απάντηση του Μαρκ Άνταμς!
Είναι ξεκάθαρο ότι αντί η ΔΟΕ να τα... συμμαζέψει, προσπαθεί να βρει ακατανόητα επιχειρήματα, για να στηρίξει τον πρόεδρό της, Ζακ Ρογκ. Τέλος, απορία προκαλεί η στάση της ΕΟΕ, από την οποία δεν έχουμε μέχρι στιγμής καμία αντίδραση, όπως επίσης και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο, ενώ και η πολιτική ηγεσία αυτή τη φορά δεν αντέδρασε ούτε καν καθυστερημένα...
Οι δηλώσεις του Ρογκ και η απάντηση του Άνταμς δεν πέρασαν ασχολίαστες από τον σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Ζακ Ρογκ εννοούσε ότι το Λονδίνο είναι το εξοχικό σπίτι των Ολυμπιακων Αγωνων», ενώ στη συνέχεια σχολίασε το status του και ζήτησε τα σχόλια να είναι... κόσμια.
«Το επισκέπτονται κάθε λίγο και λιγάκι άλλα πότε δεν είναι σπίτι τους (καθώς είναι η τρίτη φορά που φιλοξενούνται από το Λονδίνο). Σχολιάστε άλλα παρακαλώ μην χαρακτηρίζετε κανέναν. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τον θεσμικό μου ρόλο σε αυτούς του Αγώνες και πόσο εύκολο είναι να κατηγορηθώ», έγραψε.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: