Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Η Ίντερ τους διώχνει και το δείχνει!!

Η Ίντερ τους διώχνει και το δείχνει
Το γεγονός ότι οι Ζούλιο Σέζαρ και Τζιαμπάολο Πατσίνι δεν υπολογίζεται στην Ίντερ από την ερχόμενη σεζόν είναι κοινώς γνωστό. Όμως οι «νερατζούρι» το αποδεικνύουν πλέον και στην πράξη, καθώς ο προπονητής, Αντρέα Στραματσιόνι δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για τους προκριματικούς του Europa League, δείχνοντας τους την… πόρτα της εξόδου από το «Σαν Σίρο».

Ο ιταλικός σύλλογος δήλωσε τους 25 που θα κληθούν να αναλάβουν το… έργο της πρόκρισης επί της Χάιντουκ στους διπλούς αγώνες για τον τρίτο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Εκτός είναι εξίσου οι Ντέγιαν Στάνκοβιτς και Ρίκι Αλβάρεζ, ωστόσο αυτό συνέβη λόγω προβλήματος τραυματισμού που τους ταλαιπωρεί. Αίσθηση προκάλεσε και η επιλογή του Μαϊκόν, καθώς θεωρείται πολύ πιθανό να πάρει άμεσα μεταγραφή για κάποιο άλλο σύλλογο.

Αναλυτικά η αποστολή της Ίντερ για τα παιχνίδι κόντρα στην Χάιντουκ (2 και 9 Αυγούστου): Χαντάνοβιτς, Κουτίνιο, Ζανέτι, Σιλβέστρ, Παλάσιο, Σνάιντερ, Καστελάτσι, Μαϊκόν, Γκουαρίν, Μουντινγκάγι, Καμπιάσο, Όμπι, Μιλίτο, Ρανόκια, Μπενάσι, Σάμουελ, Κίβου, Μπέλετς, Μορέιρα, Μπιαντσέτι, Ρομανό, Εμπάι, Ναγκατόμο, Λόνγκο, Λιβάτζα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: