Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Τον έχει στο ...Κλάουσιμο!!

Ανάποδες έχει πάρει ο Αθανασιάδης με την αντιμετώπιση του Σάντος στην Εθνική ομάδα, καθώς κι από τον ΠΑΟΚ ακόμα ο Πορτογάλος δεν έδειχνε ιδιαίτερη συμπάθεια στον Στέφανο...
Τον έχει στο ...Κλάουσιμο!
Ο 23χρονος φορ δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από τη συνεργασία του με τον Φερνάντο στον Δικέφαλο του Βορρά. Από την άποψη πως ο Σάντος δεν έδειξε ποτέ πως τον εμπιστεύεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, σε αντίθεση με τον Μπόλονι αλλά και, τώρα, τον Δώνη. Μέχρι δανεικό στον Πανσερραϊκό τον είχε στείλει προτιμώντας να κρατήσει τον Παπάζογλου!
Γι' αυτό και όπως υποστηρίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον του παίκτη, που μιλάνε συχνά μαζί του, είναι απογοητευμένος αλλά και ως έναν βαθμό τσατισμένος από την αντιμετώπιση που έχει από τον Σάντος και στην Εθνική ομάδα. Όπου συνήθως σκουπίζει τον πάγκο, αφού δεν μπαίνει ούτε αλλαγή.
Λες και ο Πορτογάλος τον καλεί επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, αφού είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός που αγωνίζεται στην Ελλάδα, μαζί με τον Μήτρογλου. Αλλά το κάνει για να μην ακούει μουρμούρες από τον Τύπο και τους οπαδούς, καθώς ουσιαστικά δεν τον πιστεύει.
Λέτε να κάνει την κίνηση και να μιλήσει με τον ομοσπονδιακό προπονητή ο νεαρός φορ; Η απογοητευσή του, πάντως, όσον αφορά τις ευκαιρίες που (δεν) παίρνει στην Εθνική, είναι μεγάλη.



πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: