Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Λαμπάδα στον Κάρολ!!

Χειμώνιασε απότομα
Μπορεί να είναι ακόμα Σεπτέμβρης, αλλά ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του 2-1, επί του ΠΑΣ Γιάννινα, είναι, ήδη, επτά βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό μετά την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ζαρντίμ, ενώ ο Τζεμπούρ διπλασίασε τα τέρματα της. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται την αναμέτρηση της Τρίτης με την Σάλκε. Μείωσαν με τον Γεωργίου και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες στο τέλος οι γηπεδούχοι. Ο Κάρολ στις καθυστερήσεις αποσόβησε την ισοφάριση σε διπλή ευκαιρία του ΠΑΣ.

Πως έπαιξε:

Την έκανε την έκπληξή του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα τον Γκρέκο, όπως ήταν γνωστό, ενώ άφησε στον πάγκο τον Βασίλη Τοροσίδη. Τη θέση του πήρε ο Κώστας Μανωλάς, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας πήγε ο Παπάζογλου. Ο Κάρολ ήταν στο τέρμα, ο Μανωλάς, μαζί με τον Σιόβα στο κέντρο αυτής και ο Χολέμπας αριστερά.

Οι Μοντέστο, Γκρέκο και Ιμπαγάσα στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Αμπντούν και ο Μασάντο στα άκρα της επίθεσης με τον Τζεμπούρ στην κορυφή.



Δοκάρι-δοκάρι!

Τι και αν υπήρχε η Σάλκε σε τρεις μέρες; Ο Ολυμπιακός μπήκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ προκειμένου να «τελειώσει» από νωρίς την αναμέτρηση, να αποδώσει ωραίο θέαμα και κυρίως να πάρει το τρίποντο, το οποίο σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή, θα τον έφερνε στο +7. Τα πρώτα 45 λεπτά κύλησαν χωρίς όμως να έρθει γκολ.

Μάλιστα, αυτό θα μπορούσε να έρθει και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός, έφτασε κοντά, όταν ο Μανωλάς σημάδεψε το δοκάρι του Φεγκρούς, με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ιμπαγάσα. Στην επόμενη φάση, ήρθε η σειρά του ΠΑΣ να φτάσει κοντά στο γκολ. Ο Ντε Βινσέντι έφυγε στην πλάτη της άμυνας των «ερυθρόλευκων» αλλά το πλασέ που έκανε, αφού πέρασε τον Κάρολ, σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Βορειοϊρλανδού.

Να’ σου και τα γκολ…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές. Το τέμπο του αγώνα παρέμεινε ίδιο και ο Ολυμπιακός συνέχισε να ελέγχει την κυκλοφορία. Τα δεδομένα άλλαξαν όταν ο Μήτρογλου πέρασε στο παιχνίδι. Δεν πρόλαβε να περάσει ένα λεπτό και ήδη… πανηγύριζε. Ο Τζεμπούρ, τον βρήκε όμορφα στο… «σπίτι του», την μικρή περιοχή και εκείνος άνοιξε το σκορ. Λίγο αργότερα, ο Ιμπαγάσα, έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα και με μια ασύλληπτη μπαλιά, βρήκε τον Τζεμπούρ, μέσα στην περιοχή και εκείνος έκανε το 2-0.

Εκεί που όλα έδειχναν πως έχουν τελειώσει και η… Σάλκε θα έκανε την εμφάνισή της στις σκέψεις των «ερυθρόλευκων», ο Γεωργίου εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση του Σιόβα με τον Κάρολ και σε κενή εστία, έβαλε και πάλι τους γηπεδούχους στο παιχνίδι. Τα τελευταία λεπτά δεν έφεραν κάτι παραπάνω στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός έφυγε από το γήπεδο κάνοντας το δύο στα δύο μακριά από την έδρα του και πλέον, στρέφει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση με την Σάλκε.




ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Λίλα (62’ Τζάνης), Πατσατζόγλου (88’ Νικλητσιώτης), Τσουκαλάς, Γεωργίου (72’ Βίλα), Ντε Βινσέντι, Ιλιτς

Στον πάγκο: Ταμπάσης, Κεϊτά, Οικονόμου, Κοροβέσης

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Παπάζογλου, Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Γκρέκο (58’ Μήτρογλου), Αμπντούν (73’ Φουστέρ), Μασάντο, Τζεμπούρ (85’ Φέισα).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Πάντελιτς, Φετφτατζίδης, Τοροσίδης.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονία), Μερκενίδης (Μακεδονία)
Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: