Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Δείξαμε καλό πρόσωπο»

Ζαρντίμ: «Δείξαμε καλό πρόσωπο»
Ικανοποιημένος για τα 70’ λεπτά καλού ποδοσφαίρου που έπαιξε η ομάδα του, ήταν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξήγησε τους λόγους που άφησε εκτός τον Μανιάτη και τον Τοροσίδη, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την Σάλκε.

«Θέλουμε να θυμόμαστε από το παιχνίδι αυτό για τα 70 λεπτά που παίξαμε καλά. Η ομάδα μας βελτιωνόταν συνεχώς. Έβαλε δύο γκολ και γενικώς παρουσίασε καλό πρόσωπο. Αυτό που πρέπει να ξεχάσουμε είναι ότι στο ποδόσφαιρο μετά το 0-2 δεν πρέπει να μειώσεις την απόδοσή σου, βάλαμε τον αντίπαλο στο ματς ενώ ήταν σχεδόν... νεκρός. Έως το 1-2 ο ΠΑΣ δεν μας είχε προκαλέσει προβλήματα. Ήμασταν ανώτεροι απ' αυτόν και το γκολ του προήλθε από δικό μας λάθος. Από εκεί και μετά υπήρχε νευρικότητα από εμάς. Έπεσε η ποιότητα του παιχνιδιού μας, αλλά δεν ήμασταν κακοί. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να βάλει άλλο γκολ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα. Είναι δυνατός στην έδρα του και έχει οργάνωση, όμως στα 70 λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά ανώτερος».

Την Τρίτη ο Ολυμπιακός δίνει την πρώτη του αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε, για την οποία τόνισε: «Ο Ολυμπιακός δεν βασίζεται σε 11 παίκτες. Έχει μεγάλο ρόστερ και το παιχνίδι με την Σάλκε θα είναι διαφορετικό.

Θα γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά θα παίξουν και πολλοί ίδιοι. Είμαστε ήδη πολλούς βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα. Σχετικά με τον Τοροσίδη δεν έπαιξε σήμερα γιατί κρίθηκε προτιμότερο να παίξουν άλλοι. Οι Τοροσίδης και Μανιάτης είχαν παίξει με την Εθνική και προτιμήσαμε να παίξουν κάποιοι που είναι στο 100% και όχι στο 70%».

Δεν υπάρχουν σχόλια: