Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Το «ευχαριστώ» του Σαβιόλα!!

Το «ευχαριστώ» του Σαβιόλα
Τους φιλάθλους της Μάλαγα για την αποθέωση που γνώρισε κατά τη στιγμή της αλλαγής του στον αγώνα με τη Λεβάντε, ευχαρίστησε ο Χαβιέ Σαβιόλα. Ο Αργεντινός χρίστηκε σκόρερ και η αντιμετώπιση του από το φίλαθλο κοινό του θύμισε την εποχή που αγωνιζόταν στη Ρίβερ Πλέιτ.

Ο διεθνής επιθετικός μεταγράφηκε στην ομάδα της Ανδαλουσίας από την Μπενφίκα και στο ντεμπούτο του με την μπλε φανέλα πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του στη νίκη με 3-1 επί της Λεβάντε.

«Μου είχαν πει ότι οι φίλαθλοι της ομάδας ακολουθούν το σύλλογο και ελπίζω θα συνεχίσω να τους κάνω χαρούμενους, δίνοντας πάντα τον καλύτερο μου εαυτό.

Ήταν πολύ εντυπωσιακή η αντιμετώπιση τους, τους ευχαριστώ για αυτό και μου θύμισε την εποχή που αγωνιζόμουν στη Ρίβερ Πλέιτ

Δεν ένιωσα ποτέ κάτι τόσο όμορφο, ζεστό και έντονο από τότε που αγωνιζόμουν στην Αργεντινή
», τόνισε ο Σαβιόλα.

Ο 31χρονος επιθετικός στράικερ εμφανίστηκε ευχαριστημένος που το ντεμπούτο του συνδυάστηκε με γκολ και βοήθησε το σύλλογο του να φτάσει στη νίκη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα και κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Πολλοί άνθρωποι στην Αργεντινή είναι χαρούμενοι με την επιστροφή μου στο ισπανικό πρωτάθλημα και θέλω να απολαύσω στιγμές σαν και αυτή μαζί με την οικογένεια μου και τους φίλους μου.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να το αντιμετωπίσω με ηρεμία και να μάθω το παιχνίδι των συμπαικτών μου καλύτερα
» δήλωσε ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης και συνέχισε:

«Οφείλω να ευχαριστήσω τον Πελεγκρίνι και τους συμπαίκτες μου που με υποδέχθηκαν πολύ ζεστά από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ.

Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι Champions League κόντρα στη Ζενίτ το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο , όπως όλα στη διοργάνωση , διότι διαθέτουν μερικούς πολύ καλούς παίκτες.

Όπως και να έχει θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία
».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: