Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Χριστόπουλος: «Δεν τα παρατήσαμε»

Χριστόπουλος: «Δεν τα παρατήσαμε»
Μπορεί ο ΠΑΣ να έχασε από τον Ολυμπιακό, όμως ο Γιάννης Χριστόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε από τους παίκτες του. Ο νεαρός τεχνικός είδε από τους παίκτες του να μην τα παρατούν παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά και να συνεχίσουν να ψάχνουν την ανατροπή.

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ιδιαίτερα από πλευράς τακτικής. Ο κ. Ζαρντίμ είναι προπονητής που δουλεύει στην ανάλυση του αντιπάλου, προετοιμάζει την ομάδα του κατάλληλα και γι' αυτό προσπαθήσαμε να επιφυλάξουμε κάποια έκπληξη μ' έναν διαφορετικό σχηματισμό 3-4-1-2. Στην άμυνα δούλεψε όπως έπρεπε και μόνο με στημένες φάσεις και 1-2 μακρινά σουτ απειληθήκαμε. Δεν λειτούργησε όμως καθόλου επιθετικά, δεν είχαν ηρεμία οι παίκτες μου να αλλάξουν πάσες και να βγουν μπροστά.

Στο β' μέρος μόνο με στημένες φάσεις απειληθήκαμε μέχρι το γκολ από το λάθος του Τσουκαλά. Από εκεί και μετά αλλάξαμε, βγήκαμε πιο μπροστά, αλλά πολύ γρήγορα ήρθε το 2ο γκολ. Το σημαντικό είναι ότι βρήκαμε όμως κουράγιο, κυνηγήσαμε, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Η εικόνα που βρήκα στα αποδυτήρια στο τέλος να χάνουμε εδώ από τον Ολυμπιακό και να μας στενοχωρεί, μου άρεσε πολύ. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό.

Για το αν θα μπορέσει η ομάδα του να δείξει την ίδια καλή εικόνα και με αντιπάλους που δεν έχουν το ίδιο μεγάλο όνομα στο πρωτάθλημα: «Πιστεύω πως ναι, κάθε ματς βέβαια θα το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Η διαφορά ποιότητας από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι μεγάλη, αλλά νομίζω ότι με τους παίκτες και με τα εργαλεία που έχουμε, ανάλογα με τον αντίπαλο, θέλουμε να παίρνουμε το καλύτερο από κάθε παίκτη».

Για το χειροκρότημα του κόσμου παρά την ήττα: «Μας χαροποιεί το χειροκρότημα του κόσμου, αν συνέβη γιατί δεν το πρόσεξα μέσα στην ένταση, θέλουμε να τον φέρουμε στο γήπεδο και να τον έχουμε πάντα κοντά μας».

Και τέλος ανέφερε: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα, ακόμα κι αν έπαιζε ο Ολυμπιακός με 3 σέντερ φορ θα το αντιμετωπίζαμε με αυτό το σύστημα. Είχαμε κι άλλη έκπληξη αλλά δεν προλάβαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: